Sound Blaster Audigy Fx V2: Περισσότερος Ήχος στο PC

Νιώσε τη Sound Blaster διαφορά

Νιώσε τη Sound Blaster διαφορά

Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της Sound Blaster Audigy Fx V2, της τελευταίας προσθήκης στη γνωστή σειρά καρτών ήχου Sound Blaster. Με ένα συναρπαστικό λίφτινγκ έναντι του προκατόχου της Sound Blaster Audigy Fx, η οποία ήταν ήδη bestseller, η νέα έκδοση διαθέτει βελτιώσεις στην ποιότητα του ήχου (συμπεριλαμβανομένης μιας επιλογής αναβάθμισης μέσω ενός θυγατρικού board) και το ευέλικτο SmartComms Kit για απρόσκοπτες διαδικτυακές κλήσεις. H Sound Blaster Audigy Fx V2 είναι απλά η σοφή επιλογή επιλογής για οικονομική αναβάθμιση ήχου σε υπολογιστές.

Η Sound Blaster Audigy Fx V2 διαθέτει ξεχωριστό θυγατρικό board ως επιλογή αναβάθμισης.

Νιώσε τη Sound Blaster διαφορά

Η Sound Blaster Fx V2 διαθέτει Sound Blaster Acoustic Engine τεχνολογία που παρέχει υψηλής ποιότητας κινηματογραφικό surround 5,1 και υψηλή ανάλυση 24Bit 192khz. Σε

συνδυασμό με το υψηλής πιστότητας DAC, ικανό για δυναμικό εύρος έως και 120dB, αυτή η κάρτα ήχου είναι η κατάλληλη λύση για χρήστες που επιθυμούν να βελτιώσουν τον ήχο της μητρικής πλακέτας για ταινίες, μουσική και gaming. Επιπλέον, το Scout Mode χαρακτηριστικό της, ενισχύει τα in-game συνθήματα, έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους ενώ βρίσκονται στη μάχη.

Αυτή η κάρτα ήχου υποστηρίζει 5.1 διακριτά κανάλια σε ηχεία, καθώς και 5.1 εικονικό surround σε ακουστικά (μέχρι 600 Ω). Για χρήστες που θέλουν ακόμα περισσότερα, το Sound Blaster Audigy Fx V2 DBPro θυγατρικό board που είναι ξεχωριστά διαθέσιμο ως επιλογή αναβάθμισης – επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν πλήρη ήχο surround 7.1, DSD256αναπαραγωγή υψηλής ποιότητας και θύρα οπτικής σύνδεσης για περισσότερη συνδεσιμότητα.

Μισή σε ύψος και πιο συμπαγής, η Sound Blaster Audigy Fx V2 είναι 16% μικρότερη από το προηγούμενο μοντέλο. Έρχεται επίσης με εναλλάξιμα υποστηρίγματα ύψους στο κουτί, διευκολύνοντας περισσότερό από ποτέ την τοποθέτηση μιας κάρτας ήχου σε έναν υπολογιστή.

Ο Έξυπνος Τρόπος για Επικοινωνία

Η Sound Blaster Audigy Fx V2 είναι περισσότερα από μια τυπική κάρτα ήχου. Το SmartComms Kit που διαθέτει είναι μια σουίτα λειτουργιών έξυπνης επικοινωνίας που βοηθούν στην απλοποίηση του τρόπου επικοινωνίας των χρηστών κατά τη διάρκεια κλήσεων διάσκεψης και διαδικτυακών συνομιλιών. Με λειτουργίες όπως voiceDetect, NoiseClean-in και NoiseClean-out, οι χρήστες μπορούν να παραλείψουν την χρονοβόρα διαχείριση στοιχείων ελέγχου του μικροφώνου και να εξασφαλίσουν συνεχή σαφήνεια ενώ μιλούν σε άλλους χωρίς την ύπαρξη ενοχλητικών θορύβων στο παρασκήνιο.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Η Sound Blaster Audigy Fx V2 και το Sound Blaster Audigy Fx V2 DB Pro είναι διαθέσιμα στο Creative.com στα €54.99 και €17.99 αντίστοιχα