Οι γιορτές έφτασαν νωρίς στο World of Warships

Η ομάδα τους World of Warships παρουσιάζει αρκετά νωρίς πληροφορίες για τα δύο νέα Updates 0.9.11 και 0.9.12, τα οποία φέρνουν αρκετά δώρα για τους παίκτες, νέα US Battleships διαθέσιμα για έρευνα και 2 νέα εορταστικά campaigns

Οι γιορτές έφτασαν νωρίς στο World of Warships

Σήμερα, η εταιρεία WarGaming ανακοίνωσε σημαντικές πληροφορίες για τα 2 νέα εορταστικά updates του δωρεάν τίτλου της, World of Warships, γνωστού ως ένα από τα πιο διαδεδομένα παιχνίδια βασιζόμενα στο Πολεμικό Ναυτικό. Το Update 0.9.11 βγαίνει Live σήμερα, ενώ το Update 0.9.12, αναμένεται να βγει αργότερα αυτό το μήνα.

Η Σεζόν ξεκινά με το εορταστικό ημερολόγιο, από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, όπου οι παίχτες θα λάβουν καθημερινά τυχαία bundles από το Armory, δίνοντας τους την επιλογή να ανοίγουν κάρτες κάθε μέρα διεκδικώντας το δώρο τους αλλά και προσωπικά quests. Με την ολοκλήρωση αυτών των quests οι παίχτες θα λάβουν έξτρα Santa Gifts Containers, Premium χρόνο και doubloons ως δώρα. Επιπροσθέτως, βασιζόμενοι στο εορταστικό αυτό ημερολόγιο, θα έχουμε WinterTrophies, ένα group από Combat Missions τα οποία θα είναι διαθέσιμα κάθε εβδομάδα όλο τον Δεκέμβριο. Το τελικό reward που θα λαμβάνει κάποιος ολοκληρώνοντας αυτές τις αποστολές, θα είναι το “New Year” μόνιμο camouflage για τα Tier VIII πλοία.

Η πολυαναμενόμενη κυκλοφορία των νέων US Battleships πλέον έφτασε. Με το Update 0.9.11, να φέρνει επίσημα Live τα VIII Kansas, IX Minnesota, και X Vermont τα οποία θα είναι πλέον διαθέσιμα για έρευνα. Εικόνες για τα τρία προαναφερθέντα θα είναι διαθέσιμες παρακάτω:

Update 0.9.12

Το ξεχωριστό update, καλωσορίζει το 2021 πλήρως εντυπωσιακά. Καθώς προσφέρει στους παίκτες ένα νέο Dockyard, Snowflakes, καθημερινά δωρεάν random bundles, δύο προσωρινά εορταστικά Campaigns, νέα πλοία, και νέους Commanders, αλλά και πολλά άλλα ξεχωριστά rewards.

Στο Update 0.9.12, οι παίκτες θα μπορούν να ξεκινήσουν την κατασκευή ενός Ιαπωνικού Battleship, IX Hizen. Το πλοίο αυτό είναι ένα από τα ιδιαίτερα super battleship projects που προηγήθηκε της κατασκευής των Yamato-class πλοίων. Για να το ξεκλειδώσουν, οι παίκτες θα χρειαστεί να περάσουν ξεχωριστά phases από shipbuilding, να ολοκληρώσουν αποστολές ή να ξοδέψουν doubloons για αυτό το εμβληματικό σκάφος. Για να κρατηθεί αυτή η θεματολογία στο παιχνίδι, το νέο port Kure, θα είναι διαθέσιμο, βασισμένο στο λιμάνι Kure, της Ιαπωνίας.

Το τελευταίο update του χρόνου, θα περιλαμβάνει το feature των Snowflakes, με μεγάλα bonus διακοπών. Οι Captains που διασφαλίζουν μία νίκη, ή παίρνουν 300 base XP σε Tier V ή παραπάνω πλοία, θα λάβουν ως δώρο ένα εορταστικό Snowflake. Σε συνάρτηση με το Tier του πλοίου σας, θα λάβετε Coal, Steel, ή Containers από τον Santa Claus, για να εκτοξεύεται Snowflakes παντού. Ακόμη, όλοι οι παίκτες του WoWS θα λάβουν 3 δωρεάν New Year Gifts Containers, μαζί με το τελευταίο Update της χρονιάς.

Στο τέλος, δύο νέα Campaigns: Στην επιδίωξη του Στρασβούργου και Τα Πλοία και οι Μοίρες, θα παρουσιαστούν μαζί με το 0.9.12 Update.

Τα πρώτα Campaigns του χρόνου θα είναι προσωρινά, και θα χωρίζονται σε 4 missions, των 32 Tasks. Τα rewards που θα λάβουν οι παίκτες ολοκληρώνοντας τις αποστολές, θα είναι ξεχωριστοί Commanders από Παν-Aσιατικά, Ιταλικά ή Γαλλικά πλοία. Ολοκληρώνοντας το Campaign, θα λάβετε ένα VII Strasbourg, στολισμένο με το μόνιμο camouflage των χειμερινών διακοπών.

Το δεύτερο New Year προσωρινό Campaign θα χωρίζεται σε 6 missions, των 36 Tasks. Ολοκληρώνοντας τις αποστολές θα λάβετε τα ερευνητική πλοία V Furutaka, V T-22, V Hawkins, V Visby, V Kotovsky, και V New York, όλα με New Year Commanders και Χειμερινά Camouflage, αλλά και Santa’ Gifts Containers. Και τα δύο Campaigns θα είναι διαθέσιμα μέχρι το Release του Update 0.10.0. Τα πλήρη patch notes μπορείτε να τα βρείτε εδώ