Το Real Deal 5G: Το realme λανσάρει στην Ευρώπη την πρώτη του realme 7 5G συσκευή και ξεκινάει τις φανταστικές προσφορές Black Friday στις 19 Νοεμβρίου

H ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, realme, με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι θα παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο προϊόν 5G παγκοσμίως

H ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, realme, με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι θα παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο προϊόν 5G παγκοσμίως

Σήμερα, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, realme, με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι θα παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο προϊόν 5G παγκοσμίως. Επιπλέον θα προσφέρει φανταστικές realme προσφορές κατά τη διάρκεια του Black Friday.

Σύμφωνα με την έκθεση της Counterpoint Research για το Q3 2020, η realme έφτασε τις 50 εκατομμύρια πωλήσεις smartphone. Αυτή η διάκριση έρχεται επιπλέον του επιτεύγματος της ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενης μάρκας smartphone στον κόσμο για άλλη μια χρονιά.

Η τεχνολογία 5G και το πιο οικονομικό 5G κινητό, realme 7 5G

Κυκλοφορώντας πρώτα στην Ευρώπη, πριν από την παγκόσμια κυκλοφορία, το realme 7 5G θα γίνει το πιο προσιτό τηλέφωνο 5G της χρονιάς. Η realme ανέκαθεν ήταν πρωτοπόρος στην παραγωγή 5G προσιτή για όλους, πιστεύοντας ότι το 5G δεν πρέπει να είναι μια εμπειρία που προορίζεται για ακριβά τηλέφωνα υψηλών προδιαγραφών. Η κυκλοφορία του realme 7 5G στην Ευρώπη θα φέρει μια νέα εποχή συνδεσιμότητας για τους Ευρωπαίους. Το γεγονός ότι η realme επέλεξε να παρουσιάσει ένα τόσο σημαντικό πρωτοποριακό 5G τηλέφωνο στην Ευρώπη, δείχνει τη σημασία αυτής της αγοράς για τη realme.

Το realme 7 και το realme 7 pro κυκλοφόρησαν τον περασμένο μήνα και ήδη απέδειξαν πόσο δημοφιλή είναι στους χρήστες λόγω της επικής τους ισχύος και ταχείας φόρτισης. Με τη σειρά του το realme 7 5G θα δώσει στους πραγματικούς fans της μάρκας την επιλογή ενός realme 7 series τηλεφώνου με την προσθήκη της υψηλής ταχύτητας 5G. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα, καθώς η συσκευή smartphone θα έχει επίσης μερικές επιπλέον συναρπαστικές αναβαθμίσεις – οι οποίες θα αποκαλυφθούν στις 19 Νοεμβρίου!

Η συσκευή 7 5G μπορεί να μην είναι διαθέσιμη ακόμα για αγορά στην Ελλάδα, αλλά η τεχνολογία 5G που τόσο γρήγορα αναπτύσσεται στην Ευρώπη αναμένεται να την φέρει σύντομα κοντά μας.

AIoT – Τα realme watch S και realme Buds Air Pro

Στις 19 Νοεμβρίου δε θα παρουσιαστούν μόνο οι επιμέρους προδιαγραφές του λαμπρού realme 7 5G αλλά και κάποιες επιπλέον εκπλήξεις από τη realme. Όντας ο τεχνολογικός πρωτοπόρος, η realme θα παρουσιάσει επίσης την ολοκαίνουργια φορητή της τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένου του realme ρολογιού S smartwatch και του Buds Air Pro, ασύρματα ακουστικά και ακύρωση θορύβου. Η AIoT τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

Black Friday: Αληθινές Προσφορές

Η realme θα προσφέρει συναρπαστικές προσφορές Black Friday σε διάφορα προϊόντα της υπάρχουσας γκάμας realme. Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν υψηλής ποιότητας προϊόντα κινητής, οι πραγματικές realme προσφορές δίνουν τη δυνατότητα στους λάτρεις της τεχνολογίας να ανακαλύψουν τη μέγιστη τεχνολογική υπεροχή στις καλύτερες τιμές της αγοράς κατά τη διάρκεια όλου του Νοεμβρίου και φυσικά κατά την εβδομάδα προσφορών Black Friday.