Οι βιντεοπροβολείς 3LCD της Epson επιτυγχάνουν συνολικές πωλήσεις 30 εκατομμυρίων μονάδων παγκοσμίως

Η Epson ανακοίνωσε ότι τον Οκτώβριο του 2020, οι 3LCD βιντεοπροβολείς της έφτασαν πωλήσεις 30 εκατομμυρίων μονάδων, παγκοσμίως.

Η Epson ανακοίνωσε ότι τον Οκτώβριο του 2020, οι 3LCD βιντεοπροβολείς της έφτασαν πωλήσεις 30 εκατομμυρίων μονάδων, παγκοσμίως.

Η Epson πρωτοπορεί και προάγει την αγορά των βιντεοπροβολέων από το 1989, όπου λάνσαρε τον VPJ-700, τον πρώτο 3LCD βιντεοπροβολέα. Το 1994, η εταιρεία κυκλοφόρησε τον ELP-3000, ένα μοντέλο που συνδέθηκε με υπολογιστές και βοήθησε στο να καθιερωθεί η χρήση της μεγάλης οθόνης στις επαγγελματικές παρουσιάσεις. Στη συνέχεια, η Epson ανέπτυξε συσκευές για διαφορετικές χρήσεις πέραν αυτών του γραφείου, όπως για το σπίτι, την εκπαίδευση και τις εμπορικές εγκαταστάσεις. Η εταιρεία συνέχισε να ηγείται της αγοράς, διατηρώντας τη θέση της ως ο No.1* κατασκευαστής βιντεοπροβολέων παγκοσμίως για 19 συνεχόμενα χρόνια, επιτυγχάνοντας, τώρα, πωλήσεις 30 εκατομμυρίων μονάδων, παγκοσμίως.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που φτάσαμε τις 30 εκατομμύρια μονάδες σε πωλήσεις βιντεοπροβολέων, παγκοσμίως», δήλωσε ο Yasunori Yoshino, COO, Epson’s Visual Products Operations Division. «Με τη βοήθεια των πελατών μας, οι βιντεοπροβολείς μας έχουν εξασφαλίσει εξαιρετικές οπτικές εμπειρίες και αποτελεσματικές επαγγελματικές παρουσιάσεις, αλλά και προβολές στην εκπαίδευση, το σπίτι, το λιανικό εμπόριο και την ψηφιακή τέχνη. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε επιτύχει αυτό το ορόσημο χωρίς τη συνεργασία των πελατών μας και άλλων σημαντικών συνεργατών. Αλλά δεν θα σταματήσουμε εδώ. Το σχέδιό μας είναι να μεταφέρουμε τις οπτικές επικοινωνίες στο επόμενο επίπεδο, επιλύοντας ζητήματα στην κοινωνία, διεγείροντας τη φαντασία των

ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, και σχεδιάζοντας προϊόντα και υπηρεσίες που επιτρέπουν στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν πλήρως τη δημιουργικότητά τους.»

Με την ικανότητα προβολής σε μεγάλη οθόνη και λόγω της διαδραστικής τους λειτουργίας, η Epson παρατηρεί αυξημένη ζήτηση για τους επαγγελματικούς και οικιακούς βιντεοπροβολείς της, κυρίως λόγω της εκτεταμένης χρήσης εκπαιδευτικών εφαρμογών, αλλά και των οικιακών απαιτήσεων που προέκυψαν ως αποτέλεσμα της πανδημίας. Η ισχύς της Epson προέρχεται από προϊόντα που βασίζονται σε δικές της τεχνολογίες και προϊόντα που έχει αναπτύξει και κατασκευάσει η ίδια, όπως για παράδειγμα τα πάνελ TFT πολυπυριτίου υψηλής θερμοκρασίας που αποτελούν το βασικό συστατικό των βιντεοπροβολέων.

Η Epson επιδιώκει, επίσης, να δημιουργήσει νέα αξία για τους πελάτες της μέσω της καινοτομίας, ξεκινώντας παραδείγματος χάρη τις πωλήσεις οπτικών μηχανών για έξυπνα γυαλιά 4ης γενιάς, τα οποία θα χρησιμοποιούν τη βελτιωμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής που έχει αναπτύξει η εταιρεία, έως σήμερα.

* Μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς μονάδας για βιντεοπροβολείς 500-lumen ή μεγαλύτερης φωτεινότητας.