Οι πιο πρόσφατες ειδήσεις για το Xbox(27/10/20)

Οι πιο πρόσφατες ειδήσεις για το Xbox(27/10/20)

Οι πιο πρόσφατες ειδήσεις για το Xbox(27/10/20)

Σε full… Gears το Xbox!

Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι γεμάτες για τους φίλους του Gears of War. Στις 10 Νοεμβρίου, το Gears 5 θα δεχθεί ένα σημαντικό campaign update ενώ για όσους θα αποκτήσουν το Xbox Series X ή S, το παιχνίδι θα λάβει ένα μεγάλο technical update. Και σαν μην έφτανε αυτό… κυκλοφορεί και το Gears Tactics!

Μάθετε τι σας επιφυλάσσει ακόμα το Gears εδώ.

 Η Day 1 πλησιάζει!

Λίγες ημέρες απέμειναν για την κυκλοφορία των Xbox Series X και Xbox Series S, οπότε είναι μια καλή στιγμή για τους φίλους της κονσόλας να πάρουν μια γερή γεύση από όσα μπορούν να περιμένουν όταν ενεργοποιήσουν την κονσόλα τους στις 10 ΝοεμβρίουΕντυπωσιακές nextgen επιδόσεις, Smart DeliveryQuick Resumeνέο ασύρματο χειριστήριο και πολλά ακόμα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

Δείτε το βίντεο και προετοιμαστείτε!

To Xbox μιλάει και ελληνικά!

Εσείς αλλάξατε σε ελληνικά τη γλώσσα του Xbox; Η ενημέρωση του Οκτωβρίου τα έκανε διαθέσιμα για πρώτη φορά σε κονσόλα Xbox. Οι παίκτες ήδη απολαμβάνουν το… νέο αέρα, με εξατομικευμένα προφίλ, που προσφέρουν μια ανανεωμένη εμπειρία. Όσο για τους νέους χρήστες, οι βελτιώσεις που έγιναν, κάνουν τις κονσόλες ακόμη πιο προσιτές στη διαχείριση.