Θες να μεταφέρεις τα αρχεία σου από τον παλιό υπολογιστή στον καινούργιο; | EaseUS Todo PCTrans

Διαβάστε πως μπορείτε να μεταφέρετε τα αρχεία, τις εφαρμογές και τα δεδομένα στον νέο σας υπολογιστή με το λογισμικό EaseUS Todo PCTrans  Πατήστε εδώ για 50% έκπτωση !!! Ένα κλικ για να ρυθμίσετε ένα νέο υπολογιστή   Η υποστήριξη των Windows 7 ολοκληρώθηκε οριστικά στις 14 Ιανουαρίου 2020, αλλά ένας μεγάλος αριθμός υπολογιστών παγκοσμίως, οι περισσότεροι σε εταιρικό περιβάλλον, εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το παλιό σύστημα καθώς φοβούνται για την απώλεια δεδομένων.   Το EaseUS Todo PCTrans παίρνει όλα τα πράγματα σε ένα νέο υπολογιστή και το καθιστά έτοιμο για χρήση.Ένα από τα καλύτερα λογισμικά για την αναβάθμιση από Windows 7 σε […]

Διαβάστε πως μπορείτε να μεταφέρετε τα αρχεία, τις εφαρμογές και τα δεδομένα στον νέο σας υπολογιστή με το λογισμικό EaseUS Todo PCTrans 

Πατήστε εδώ για 50% έκπτωση !!!

Ένα κλικ για να ρυθμίσετε ένα νέο υπολογιστή

 

Η υποστήριξη των Windows 7 ολοκληρώθηκε οριστικά στις 14 Ιανουαρίου 2020, αλλά ένας μεγάλος αριθμός υπολογιστών παγκοσμίως, οι περισσότεροι σε εταιρικό περιβάλλον, εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το παλιό σύστημα καθώς φοβούνται για την απώλεια δεδομένων.

 

Το EaseUS Todo PCTrans παίρνει όλα τα πράγματα σε ένα νέο υπολογιστή και το καθιστά έτοιμο για χρήση.Ένα από τα καλύτερα λογισμικά για την αναβάθμιση από Windows 7 σε Windows 10. Αυτό το εύκολο στην χρήση εργαλείο ενός PC μεταφέρει με ασφάλεια τα υπάρχοντα αρχεία, τους φακέλους αρχείων, τα προγράμματα και το λογαριασμό σε έναν νέο υπολογιστή. Με ένα μόνο κλικ, το νέο PC θα ανοίξει με όλα όσα χρειάζεστε και είχατε στον προηγούμενο. Αντί της χειροκίνητης αντιγραφής και επικόλλησης, μπορούμε να τα μεταφέρουμε σε έναν νέο υπολογιστή χωρίς προβλήματα.

 

Αναβάθμιση επιτόπου

 

Αναβάθμιση σε Windows 10; Το EaseUS Todo PCTrans καθιστά δυνατή την επιτόπια αναβάθμιση στα Windows 10 χωρίς την επανεγκατάσταση όλων των εφαρμογών. Αυτό το λογισμικό μεταφοράς PC μπορεί να μεταφέρει τις εφαρμογές που έχουν ληφθεί στον προηγούμενο υπολογιστή στον νέο υπολογιστή πριν από την αναβάθμιση των Windows 10.

 

Όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση των Windows 10, αυτόματα διαμορφώνει τις  εφαρμογές στον υπολογιστή με Windows 10 χωρίς να καταργεί τις παλιές εκδόσεις. Όταν εγκατασταθούν οι νέες ενημερώσεις των Windows, τα πάντα που μεταφέρονται παραμένουν τα ίδια όπως και πριν.

 

Μεταφορά και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

 

Όλοι ανησυχούμε για την απώλεια δεδομένων , αρχείων και εφαρμογών κατά την αναβάθμιση σε Windows 10 και μερικά από τα ερωτήματα που θέτουμε στον εαυτό μας είναι κάποια από τα εξής : 

  1. Πρέπει να κάνω ξανά λήψη όλων των εφαρμογών όταν αλλάζω έναν υπολογιστή;
  2. Ανησυχούμε για να δημιουργήσουμε νέο λογαριασμό στον νέο υπολογιστή;

 

Το λογισμικό αποστολής ηλεκτρονικών υπολογιστών EaseUS αντιγράφει τα περιεχόμενα στον έναν υπολογιστή και δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας για τα δεδομένα, τις εφαρμογές ή λογαριασμούς μαζί με τις εξατομικευμένες ρυθμίσεις σε άλλο υπολογιστή. Αυτή η προσέγγιση μειώνει την απώλεια δεδομένων στο μηδέν και επιτρέπει να επαναφέρουμε τα πάντα πίσω όταν συμβεί κάτι που δεν έχουμε υπολογίσει. Συγκεκριμένα, δημιουργεί “εικόνες” όλων των εφαρμογών και τις καθιστά διαθέσιμες στο νέο υπολογιστή.

Εικόνες είναι τα ίδια αρχεία τα οποία αναγνωρίζονται στον νέο υπολογιστή και μας επιτρέπει την άμεση χρήση.

 

 

Βελτιστοποιήστε την απόδοση του υπολογιστή

 

Για να αναβαθμίσετε τους σκληρούς δίσκους σε έναν παλιό υπολογιστή ή για να αντικαταστήσετε έναν κατεστραμμένο δίσκο, το EaseUS Todo PCTrans μπορεί να μεταφέρει εφαρμογές τοπικά μεταξύ δύο δίσκων και να απομακρύνει μεγάλα προγράμματα που καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο δίσκο και επιβραδύνουν τον υπολογιστή. Είναι ευρέως εφαρμοσμένο για τη μεταφορά εφαρμογών που είναι αποθηκευμένες σε δίσκο συστήματος και σε άλλους δίσκους, κάνει πολύ χώρο για το σύστημα – λειτουργία των Windows. Έτσι, επιταχύνει το λειτουργικό σύστημα των Windows και διατηρεί τον υπολογιστή σας όσο το δυνατόν καλύτερα.

Τρεις τρόποι εύκολης μεταφοράς

1.Μεταφορά μέσω σύνδεσης δικτύου

Με σύνδεση δύο φορητών υπολογιστών / υπολογιστές Windows ανά δίκτυο και μετακινούμε τα αρχεία, τις εφαρμογές και τους λογαριασμούς από τον παλιό υπολογιστή στον νέο

2.Μεταφορά μέσω αρχείων εικόνας

Δημιουργούμε εικόνες αρχείων, φακέλων ή λογισμικού στον προηγούμενο υπολογιστή και μεταφέρουμε στον επόμενο. Λειτουργεί επίσης και σαν  αντίγραφο ασφαλείας.

3.Μεταφορά μεταξύ τοπικών δίσκων

Μετεγκατάσταση εφαρμογών από ένα δίσκο σε άλλο τοπικά και ελευθερώνουμε χώρο για να ρυθμίζουμε το ζήτημα του χαμηλού χώρου στο δίσκο.

Αποτίμηση 

Καθώς η υποστήριξη των Windows 7 τελείωσε και είναι πλέον απαραίτητη η μεταφορά και η χρήση των Windows 10 καθώς είναι το μέλλον , το λογισμικό της EaseUS Todo PCTrans μας επιτρέπει να μεταφέρουμε τα αρχεία , τα δεδομένα μας και τις εφαρμογές μας στον καινούργιο υπολογιστή ή σε άλλο δίσκο ώστε να εγκαταστήσουμε τα Windows 10 και η εφαρμογή θα μεταφέρει τις εφαρμογές και θα τις προσαρμόσει σε αυτά. Είναι από τα καλύτερα λογισμικά για την μεταφορά όλων μας των δεδομένων και το συνιστούμε ανεπιφύλακτα !!!

Screenshots:

Χρήσιμα link:

https://www.easeus.com/pc-transfer-software/pctrans-pro.html