Μίξη RPG με Fighter Mechanics το Indivisible!

Ένα κλασσικό RPG δεν ήταν σίγουρα η επιλογή που θα περίμενε κανείς από τους δημιουργούς του Skullgirls, ενός καθαρά fighting παιχνιδιού. Αυτό φυσικά κάνει το νέο τους δημιούργημα, το Indivisible, ένα μοναδικό game! Μπορεί να αποτελεί RPG στον κορμό του αλλά περιέχει και στοιχεία fighting παιχνιδιού. Αυτά παρατηρούνται κυρίως στο battle system του Indivisible. Θα έλεγε κανείς πως αυτά πηγάζουν από την προηγούμενη επιτυχία των developers, Skullgirls. Ωστόσο, αναμφίβολα μια τέτοια μίξη δύο εντελώς διαφορετικών Genre παιχνιδιών αποτελεί μεγάλο ρίσκο. Μπορεί να φέρει τεράστια αποτυχία ή να σημειώσει επιτυχία που θα ξεπεράσει αυτή του Skullgirls. Περιμένουμε, βέβαια, να ολοκληρωθεί το […]

Ένα κλασσικό RPG δεν ήταν σίγουρα η επιλογή που θα περίμενε κανείς από τους δημιουργούς του Skullgirls, ενός καθαρά fighting παιχνιδιού. Αυτό φυσικά κάνει το νέο τους δημιούργημα, το Indivisible, ένα μοναδικό game!

Μπορεί να αποτελεί RPG στον κορμό του αλλά περιέχει και στοιχεία fighting παιχνιδιού. Αυτά παρατηρούνται κυρίως στο battle system του Indivisible. Θα έλεγε κανείς πως αυτά πηγάζουν από την προηγούμενη επιτυχία των developers, Skullgirls.

Ωστόσο, αναμφίβολα μια τέτοια μίξη δύο εντελώς διαφορετικών Genre παιχνιδιών αποτελεί μεγάλο ρίσκο. Μπορεί να φέρει τεράστια αποτυχία ή να σημειώσει επιτυχία που θα ξεπεράσει αυτή του Skullgirls. Περιμένουμε, βέβαια, να ολοκληρωθεί το παιχνίδι και το δούμε στην πράξη πριν κρίνουμε.

 

Περισσότερα νέα για το Indivisible