Μίξη Pokemon Go και RPG το Harry Potter: Wizards Unite! (vid)

Το νέο παιχνίδι της Niantic θα θυμίζει Pokemon GO αλλά… σε RPG!

Platforms
 
Developer
 

Μετά από ένα trailer στα τέλη του περασμένου έτους, ηNiantic αποκάλυψε περισσότερα για το επόμενο της παιχνίδι AR, το Harry Potter: Wizards Unite.  Σε συνεργασία με τη WB και με την ετικέτα των Portkey Games, το Wizards Unite παίρνει την αρχή που άνοιξε το Pokemon Go και βάζει έναν μαγικό κόσμο σε αυτό. Ωστόσο, ενώ το Pokemon Go βασιζόταν σε μεγάλο βαθμό στη συλλογή, το Wizards Unite επικεντρώνεται στη «βύθιση» του παίκτη στον κόσμο του με ένα story που θυμίζει RPG.

Το νέο εγχείρημα της Niantic θα μοιάζει στο Pokemon GO καθώς θα βασίζεται στον χάρτη. Επιπρόσθετα, ο παίκτης θα μπορεί να περνά από τα αντίστοιχα Pokestops που σε αυτήν την περίπτωση θα έχουν τη μορφή πανδοχείων και θερμοκηπίων. Από αυτά οι παίκτες θα μαζεύουν διαφόρων ειδών αντικείμενα.

Άλλο ένα κοινό σημείο με το Pokemon GO θα είναι η χρήση του AR και της κάμερας. Κάθε χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τον μαγικό κόσμο στον πραγματικό χρησιμοποιώντας την κάμερα και δίχως να ανησυχεί για την μπαταρία καθώς το νέο παιχνίδι να καίει ελάχιστη.

Δείτε ένα video με σκηνές από το Gameplay του παιχνιδιού:

Περισσότερα νέα για το Harry Potter: Wizards Unite