Σε μοναδική τιμή όλες οι κονσόλες Xbox One στην Black Friday!

Το Xbox καλωσορίζει το ελληνικό Black Friday και υπόσχεται μοναδικές στιγμές διασκέδασης

Το Xbox καλωσορίζει το ελληνικό Black Friday και υπόσχεται μοναδικές στιγμές διασκέδασης σε όλους τους λάτρεις του gaming με ασυναγώνιστες προσφορές. Στις 23 Νοεμβρίου η κορυφαία κονσόλα παιχνιδιών Xbox One έρχεται στην πιο χαμηλή τιμή που έγινε ποτέ, με αξεπέραστη έκπτωση €100! Αγοράστε τώρα την απόλυτη κονσόλα της αγοράς, Xbox One S και Xbox One X και απογειώστε την gaming εμπειρία σας!

Αποκτήστε την πιο δυνατή κονσόλα Xbox One S 1TB στην προνομιακή τιμή των €214,99 – από €314,99 – και την Xbox One X 1TB από €529,99 στα €429,99 και απολαύστε ατέλειωτες ώρες gaming.

Και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ! Ένας κόσμος διασκέδασης περιμένει όλους τους gamers που θα επιλέξουν για τη gaming εμπειρία τους ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ με το παραπάνω promo πακέτο τα ακόλουθα:

  • Το Xbox Standard Controller, το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να παραλάβουν με έκπτωση 30%,
  • ενώ για κάθε συνδρομητικό πακέτο Xbox Live θα ισχύσει τις μέρες αυτές έκπτωση 40% στην προτεινόμενη τιμή λιανικής της τρίμηνης Xbox Live συνδρομής.

Η προσφορά ισχύει από τις 23 έως και τις 26 Νοεμβρίου.

Μη τη χάσετε!

Πρέπει να σημειωθεί ότι τις παραπάνω προσφορές θα τις βρουν όλοι οι λάτρεις του Gaming σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.