Ανακοινώθηκε το PUBG για το PS4! (pic + vid)

PS fans ετοιμαστείτε! Μας περιμένει κάψιμο με το PUBG!

Platforms
 

To PlayerUnknown’s Battlegrounds έρχεται επιτέλους στο PS4! Η Sony ανακοίνωσε σήμερα τις ειδήσεις με ένα νέο τρέιλερ, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Το βίντεο αποκαλύπτει και την ημερομηνία κυκλοφορίας στις 7 Δεκεμβρίου.

Το PUBG θα κυκλοφορήσει στο PS4 και με τους τρεις χάρτες: Erangel, Miramar και Sanhok. Ο προγραμματιστής PUBG Corp. αναφέρει ότι η έκδοση του PlayStation θα περιέχει «όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά, το σύστημα που έχει ταξινομηθεί, τη λειτουργία συμβάντων, τα επιτεύγματα και πολλά άλλα.»

Οι προπαραγγελίες είναι διαθέσιμες τώρα, με τιμές που κυμαίνονται από $ 30 / £ 25 / AU $ 40 έως $ 60 / £ 50 / AU $ 85, ανάλογα με το πόσα νομίσματα  θέλετε στο παιχνίδι και αν επιθυμείτε το Survivor Pass. Όλοι όσοι αγοράζουν το παιχνίδι πριν από την κυκλοφορία θα λάβουν δύο εξαρτήματα αποκλειστικά για την πλατφόρμα: ένα εξάρτημα Nathan Drake από το Uncharted και το σακίδιο της Ellie από το The Last of Us. Η PUBG Corp. δηλώνει επίσης ότι το παιχνίδι είναι «ενισχυμένο για PS4 Pro συστήματα, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για HDR φωτισμού σε συμβατές τηλεοράσεις.»

Περισσότερα νέα για το PlayerUnknown’s Battlegrounds