Οι Custom Characters «χαλάνε» τα Ranked στο SoulCalibur 6 (vid)

Πάνε και έρχονται τα παράπονα από τους κορυφαίους παίκτες του Soulcalibur για τα Ranked.

Platforms
 
Genre
 

Δεν φαίνεται να συμφωνούν όλοι με την απόφαση της BANDAI NAMCO σχετικά με τα Ranked games και τους Custom ήρωες… Ο λόγος είναι απλός. Ορισμένα combos που πιάνουν απέναντι σε ορισμένους ήρωες δεν εφαρμόζονται και στον custom ήρωα που του μοιάζει. Για το θέμα αυτό μίλησε ένας από τους κορυφαίους παίκτες SoulCalibur, AvoidingThePuddle λέγοντας:

«Οι Custom ήρωες σε αυτό το παιχνίδι είναι εσφαλμένα αντίγραφα των ηρώων που αναπαριστούν. Έχω ακούσει πολλούς να παραπονιούνται για αυτό. Για παράδειγμα, άμα φτιάξεις έναν ήρωα που χρησιμοποιεί τις κινήσεις του Yoshimitsu, ο ήρωας σου δίνει της ψεύτικη αίσθηση ότι ελέγχεις τον Yoshimitsu. Μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ο Yoshimitsu. Μπορείς να ξεφεύγεις από combos που πιάνουν στον Yoshimitsu και μπορείς να φτάνεις μακρύτερα και ψηλότερα ή χαμηλότερα από τον Yoshimitsu γιατί ο ήρωας που έφτιαξες δεν έχει το μέγεθος ή την μορφή του Yoshimitsu. Αυτό είναι τραγικό.»

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το video που ανέβασε ο χρήστης Wazaaaaa στο Reddit αποδεικνύοντας την προαναφερθείσα θεωρία. Σε αυτήν την περίπτωση, το combo που πιάνει στην Ivy δεν πιάνει και στον ήρωα που της μοιάζει.

via Gfycat

 

Περισσότερα νέα για το SoulCalibur VI