«Σκάει» επίσημο app για το Red Dead Redemption 2! (pic)

Το νέο παιχνίδι της Rockstar θα μας ακολουθεί παντού! Ακόμα και στο κινητό με το νέο επίσημο app!

Platforms
 
Developer
 

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Red Dead Redemption 2 είναι σχεδόν εδώ, αλλά η μαγική ημερομηνία είναι 26 Οκτωβρίου όταν θα δούμε και την έναρξη της επίσημης εφαρμογής «companion» του παιχνιδιού την οποία η Rockstar έχει επιβεβαιώσει. Η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει σε iOS και Android αυτή την Παρασκευή.

Ουσιαστικά, φαίνεται ότι η εφαρμογή θα λειτουργήσει ως δεύτερη οθόνη για να μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε καθώς παίζεται στο PS4 / Xbox One και στην τηλεόραση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε τον χάρτη και να προσθέσετε σημεία αναφοράς ή να επισημάνετε περιοχές ενδιαφέροντος σε όλα τα iPad σας, για παράδειγμα. Επιπλέον, η εφαρμογή θα εμφανίζει τα βασικά στοιχεία και τα στατιστικά του Arthur Morgan σε πραγματικό χρόνο στη συσκευή σας, επιτρέποντάς σας να αφαιρέσετε εντελώς το HUD στο παιχνίδι από την τηλεόρασή σας αν το επιλέξετε.

Τέλος, η εφαρμογή περιέχει το πλήρες εγχειρίδιο ψηφιακού παιχνιδιού, παρέχει παρακολούθηση stat μέσω του Rockstar’s social club και προσφέρει μια προαιρετική ψηφιακή έκδοση του επίσημου οδηγού Red Dead Redemption 2, πιθανώς με επιπλέον κόστος.

Περισσότερα νέα για το Red Dead Redemption 2