Στο «περίμενε» για το «Days Gone»

Αρκετή υπομονή θα πρέπει να κάνουμε μέχρι να πιάσουμε στα χέρια μας το «Days Gone», αφού δεν θα βγει σε κυκλοφορία τον Φεβρουάριο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Λένε πως «η υπομονή είναι αρετή». Ίσως αυτό άκουσαν και οι άνθρωποι της Sony μαζί με εκείνους του «Days Gone» και να πήραν την απόφαση πως το game δεν θα βγει στην αγορά, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Γι’ αυτό όλοι μας πρέπει να είμαστε στο… περίμενε. Σε πρώτη φάση το παιχνίδι θα έσκαγε μύτη στα ράφια όλων των καταστημάτων στα μέσα Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, η ομάδα του «Days Gone», διαπίστωσε διάφορα σφάλματα, οπότε μέχρι αυτά να διορθωθούν και να είναι έτοιμο θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος. Κάτι που σημαίνει πως οι φίλοι του εν λόγω game θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο. Και συγκεκριμένα στις 26. Αν δεν υπάρξει κάποιο άλλο απρόοπτο.

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".