Η μάχη του μέλλοντος: Άνθρωποι εναντίον ρομπότ στο «Drone Striker»

Αν θες να βρεθείς στο μέλλον και σε μία από τις πιο σημαντικές μάχες του ανθρώπινου είδους, τότε πρέπει να πάρεις… χθες το «Drone Striker».

Αν έχεις δει πολλές ταινίες ή τις κατάλληλες σειρές, τότε ξέρεις πως κάποια μέρα στο (πολύ) μακρινό μέλλον αυτή η μάχη θα έρθει. Απλά δεν θα ζεις/ζούμε για να πάρεις μέρος σε αυτή. Ρομπότ εναντίον ανθρώπων.

Τώρα που το ξανασκεφτόμαστε όχι απλά θα πατάς πάνω στον πλανήτη Γη, αλλά θα… βασιλεύεις. Και αυτό γιατί έρχεται το «Drone Striker». Το game κυκλοφόρησε και απλά σε περιμένει να το αγοράσεις.

Μάλιστα, για τους… μερακλήδες και αυτούς που θέλουν να ζήσουν μια τέτοια μάχη σαν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μπορούν να το προμηθευτούν στη VR έκδοση για το Playstation.

Αλλά ακόμη και για όλους εκείνους που βρίσκονται στο «γκρουπ των αδύναμων» έχουμε τη λύση. Μια γεύση από το εν λόγω βιντεοπαιχνίδι χάρη στο παρακάτω video!

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".