«Έφυγε» ο σχολιαστής του Pro Evolution Soccer, Peter Brackley. (pic)

Σε ηλικία 67 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο θρύλος του PES, Peter Brackley. Το όνομα του έμεινε στο Hall of Fame μέσω του δανεισμού της φωνής του στη γνωστή σειρά παιχνιδιών ποδοσφαίρου της KONAMI. Συγκεκριμένα, η φωνή του συνόδευε τις εκδόσεις από το Pro Evolution Soccer 2 μέχρι και το 6 δίνοντας με την ιδιαίτερη χροιά του μια έξτρα δράση και αδρεναλίνη στο παιχνίδι. Ο ίδιος ήταν οπαδός της Brighton and Hove Albion και η ομάδα δεν το ξεχνά καθώς ανέβασε στο λογαριασμό του Twitter διάφορες αφιερώσεις εις την μνήμη του Άγγλου σχολιαστή. Everyone at the club is […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Σε ηλικία 67 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο θρύλος του PES, Peter Brackley. Το όνομα του έμεινε στο Hall of Fame μέσω του δανεισμού της φωνής του στη γνωστή σειρά παιχνιδιών ποδοσφαίρου της KONAMI.

Συγκεκριμένα, η φωνή του συνόδευε τις εκδόσεις από το Pro Evolution Soccer 2 μέχρι και το 6 δίνοντας με την ιδιαίτερη χροιά του μια έξτρα δράση και αδρεναλίνη στο παιχνίδι.

Ο ίδιος ήταν οπαδός της Brighton and Hove Albion και η ομάδα δεν το ξεχνά καθώς ανέβασε στο λογαριασμό του Twitter διάφορες αφιερώσεις εις την μνήμη του Άγγλου σχολιαστή.

 

Περισσότερα νέα για το Pro Evolution Soccer