Ολοταχώς για… φούντο η Telltale Games! (pic)

Δύσκολες ώρες για την γνωστή εταιρία παιχνιδιών Telltale η οποία ανακοίνωσε μαζική απόλυση ενός μεγάλου μέρους του ανθρώπινου δυναμικού της. Μάλιστα, τόνισε πως η νέα αναδιαμόρφωση της εταιρίας θα λειτουργήσει με 25 άτομα τα οποία παρέμειναν. Η ίδια η εταιρία ανακοίνωσε με λύπη αυτήν της την απόφαση μέσω Twitter με το παρακάτω post: pic.twitter.com/evqg5X98WZ — Telltale Games (@telltalegames) September 21, 2018 «Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για την Telltale καθώς λειτουργούσαμε με βάση ενός νέου  σχεδίου. Δυστυχώς, χάσαμε σημαντικό χρόνο για να το υλοποιήσουμε. Κυκλοφορήσαμε μερικά από τα καλύτερα μας παιχνίδια αυτή τη χρονιά λαμβάνοντας έναν τεράστιο αριθμό από εγκωμιαστικά […]

Publisher
 
Developer
 

Δύσκολες ώρες για την γνωστή εταιρία παιχνιδιών Telltale η οποία ανακοίνωσε μαζική απόλυση ενός μεγάλου μέρους του ανθρώπινου δυναμικού της.

Μάλιστα, τόνισε πως η νέα αναδιαμόρφωση της εταιρίας θα λειτουργήσει με 25 άτομα τα οποία παρέμειναν. Η ίδια η εταιρία ανακοίνωσε με λύπη αυτήν της την απόφαση μέσω Twitter με το παρακάτω post:

«Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για την Telltale καθώς λειτουργούσαμε με βάση ενός νέου  σχεδίου. Δυστυχώς, χάσαμε σημαντικό χρόνο για να το υλοποιήσουμε. Κυκλοφορήσαμε μερικά από τα καλύτερα μας παιχνίδια αυτή τη χρονιά λαμβάνοντας έναν τεράστιο αριθμό από εγκωμιαστικά σχόλια και στήριξη αλλά, τελικώς, αυτό δεν αποδείχτηκε στις πωλήσεις. Με βαριά καρδιά, βλέπουμε τους φίλους μας να φεύγουν σήμερα για να μοιραστούν το ιδιαίτερο στυλ της αφήγησης μας σε όλη την παιχνιδοβιομηχανία.»