Τέρμα τα δίφραγκα και τέρμα τα PS Vita

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα σταματήσει μια και καλή η παραγωγή του PS Vita, όπως έκαναν γνωστό με δηλώσεις τους άνθρωποι της Sony.

Όλα κάποτε τελειώνουν. Νομοτελειακά. Έτσι είναι η ζωή και πως να την… αλλάξεις που λέει και το γνωστό, λαϊκό άσμα. Και φαίνεται πως ο κύκλος του PS Vita θα κλείσει οριστικά μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Η αλήθεια είναι πως η εν λόγω κονσόλα, όσο και αν προσπάθησε, όσο καλή και αν ήταν με τα όποια θετικά και αρνητικά που είχε, ποτέ δεν κατάφερε να δώσει το κάτι… παραπάνω και να γίνει ζωτικής σημασίας για όλους όσους την χρησιμοποιούσαν.

Οι πωλήσεις της δεν ήταν ούτε φοβερές, ούτε τρομερές. Γι’ αυτό το λόγο κιόλας οι άνθρωποι της Sony ανακοίνωσαν την απόφασή τους: μέσα στο 2019 θα σταματήσει η παραγωγή του PS Vita.

 

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".