Έχει κλείσει πολλά… σπίτια το Fortnite

Όχι ένα, ούτε δύο. Αλλά 200 διαζύγια έχουν βγει στη Μεγάλη Βρετανία με την κύρια αιτιολογία να είναι το Fortnite!

Το Fortnite από τότε που βγήκε έχει δείξει πως πρόκειται για κάτι παραπάνω από μόδα. Πρόκειται για… τρόπο ζωής. Όχι για μικρή μερίδα ανθρώπων. Μάλλον το αντίθετο. Για πολλούς. Για πάρα πολλούς!

Μάλιστα, αρκετοί εξ αυτών έχουν εθιστεί τόσο πολύ στο εν λόγω video game που το βάζουν σε προτεραιότητα. Ακόμη και πιο μπροστά από την οικογένειά τους, αφού ο χρόνος που αφιερώνουν σε αυτό είναι πολύ περισσότερος από αυτόν που σπαταλούν με τα παιδιά ή με τις συζύγους τους.

Όπως αναφέρει και σχετική ιστοσελίδα με διαζύγια στη Μεγάλη Βρετανία μέσα στο 2018 έχουν εκδοθεί 200 διαζύγια με το Fortnite να είναι ο βασικός λόγος!

Αυτό που αξίζει να δούμε είναι αν πρόκειται μέσα στη χρονιά που διανύουμε, αλλά πιο μετά αν αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο ή πρόκειται να μπει ένα φρένο και γενικότερα ένα… μέτρο σε όλους όσους παίζουν Fortnite που απασχολεί από απλούς ανθρώπους μέχρι και celebrites (αρκετοί γνωστοί ποδοσφαιριστές έχουν παραδεχτεί πως παίζουν με τις ώρες).

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".