Έρχεται το Celebi στο Pokemon Go!

Το μυθικό Pokemon έρχεται στο νέο Special Research Quest! Η Niantic ετοιμάζεται να προσφέρει στους παίχτες ένα νέο Legendary Pokemon από το Johto! Ο λόγος για το γνωστό στους fans Celebi που κάνει την εμφάνιση του πασίγνωστο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν τις αποστολές που θα τους δοθούν ώστε να έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το Celebi και, εν τέλει, να το εντάξουν στη συλλογή τους. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτοι φορά που το μυθικό αυτό Pokemon εμφανίζεται στο παιχνίδι καθώς η Niantic το προσέφερε σε όσους συμμετείχαν στο event που διοργανώθηκε στο […]

Platforms
 
Developer
 

Το μυθικό Pokemon έρχεται στο νέο Special Research Quest!

Η Niantic ετοιμάζεται να προσφέρει στους παίχτες ένα νέο Legendary Pokemon από το Johto! Ο λόγος για το γνωστό στους fans Celebi που κάνει την εμφάνιση του πασίγνωστο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν τις αποστολές που θα τους δοθούν ώστε να έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το Celebi και, εν τέλει, να το εντάξουν στη συλλογή τους.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτοι φορά που το μυθικό αυτό Pokemon εμφανίζεται στο παιχνίδι καθώς η Niantic το προσέφερε σε όσους συμμετείχαν στο event που διοργανώθηκε στο Σικάγο!

Για όλους τους υπόλοιπους εκπαιδευτές, το Celebi θα είναι διαθέσιμο μέσω των Special Quest που θα περιλαμβάνουν κυρίως στοιχεία από το Johto φέρνοντας μας μια δόση νοσταλγίας και αναμνήσεων.

Περισσότερα νέα για το Pokemon GO