EDUCATION AWARDS 2018: Μαζί Δημιουργούμε Νέα Πρότυπα Στην Εκπαίδευση!

Το Mediterranean College διοργανώνει για 4η χρονιά τα Education Awards 2018, δημιουργώντας νέα πρότυπα στην Αριστεία

14/08/2018

Το Mediterranean College διοργανώνει για 4η χρονιά τα Education Awards 2018, δημιουργώντας νέα πρότυπα στην Αριστεία, τις Διακρίσεις, την Πρωτοτυπία, και την Προσωπικότητα των νέων!

Το 1ο Ιδιωτικό Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας συγκεντρώνει φοιτητές και απόφοιτους ιδιωτικών κολλεγίων, Δημόσιων ΑΕΙ/ΤΕΙ και Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων του εξωτερικού -από το 2016 και μετά-, προκειμένου να αναδειχθούν οι κορυφαίοι ανάμεσα τους με γνώμονα τις ακαδημαϊκές επιδόσεις και την ενασχόληση των συμμετεχόντων με παράλληλες επαγγελματικές και κοινωνικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 ξεκινά η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για τις 10 κατηγορίες των φετινών βραβείων:

  1. Business
  2. Marketing
  3. Computing
  4. Psychology
  5. Education
  6. Engineering
  7. Hospitality & Culinary Arts
  8. Shipping
  9. Sports
  10. Health Professions

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα σε μία ή περισσότερες από τις κατηγορίες των βραβείων. Η Ακαδημαϊκή Επιτροπή των Education Awards 2018 θα επιλέξει τους 10 επικρατέστερους από κάθε μια από τις 10 Κατηγορίες Βραβείων. Οι 100 τελικές υποψηφιότητες θα τεθούν σε ανοιχτή, διαδικτυακή ψηφοφορία, από την οποία θα αναδειχθούν οι 10 νικητές – ένας από κάθε κατηγορία!

Ο κάθε νικητής στην κατηγορία του θα κερδίσει μια υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Mediterranean College στον τομέα σπουδών που θα διακριθεί, και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μία θέση εργασίας σε κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες που θα απονείμουν τα βραβεία.

Μεγάλες εταιρίες και σύλλογοι με σημαντικό κοινωνικό έργο έχουν στηρίξει μέχρι σήμερα τα Education Awards:

Όμιλος ΟΤΕ, WIND, Πλαίσιο, McCain Foods, Hellenic Motor Museum, Ι. Γρατσίας Α.Ε.Β.Ε, Digea, Boussias Communications, STAR Channel, MAD, Oriflame, Opel, Hewlett-Packard, Makro, Hotel Grande Bretagne / Hotel King George, N.J.V Athens Plaza, Aldemar Hotels, Ledra Hotels & Villas, Ison Psychometrica, Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (Σ.Ε.Ο.), Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ”ΑΤΤΙΚΟΝ”, Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, Μ.Κ.Ο. PRAKSIS, Όμιλος Πρίνου, Skouras Med, Orange Cruises, Veta ΑΕΒΕ κ.ά.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή της υποψηφιότητάς σας.

Λήξη Υποβολής Υποψηφιοτήτων: Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

EDUCATION AWARDS 2018 – education-awards.gr

Μαζί Δημιουργούμε Νέα Πρότυπα Στην Εκπαίδευση!