Το πρώτο gameplay trailer του Red Dead Redemption 2!

Το πολυαναμενόμενο Red Dead Redemption 2 πλησιάζει και η Rockstar Games δίνει την ευκαιρία στους παίχτες να γευτούν λίγο από το gameplay με το νέο trailer που κυκλοφορεί στο Youtube. Στο video παρουσιάζονται τα κλασσικά Wild-West τοπία όπως τα φανταζόμαστε σε εκπληκτικά γραφικά και λεπτομέρεια που αγγίζει τα όρια του πραγματικού. Σε αυτά τα τοπία ο ήρωας θα έχει την ευκαιρία να λαμβάνει μέρος σε αποστολές και να εξερευνά τον κόσμο του RDR (Red Dead Redemption). «Στα τέλη του 1800, η Αμερική εξελισσόταν σε μια από τις πιο δυνατές χώρες του κόσμου» ξεκινά να λέει μια φωνή στο τρέιλερ. «Νέοι […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 

Το πολυαναμενόμενο Red Dead Redemption 2 πλησιάζει και η Rockstar Games δίνει την ευκαιρία στους παίχτες να γευτούν λίγο από το gameplay με το νέο trailer που κυκλοφορεί στο Youtube.

Στο video παρουσιάζονται τα κλασσικά Wild-West τοπία όπως τα φανταζόμαστε σε εκπληκτικά γραφικά και λεπτομέρεια που αγγίζει τα όρια του πραγματικού. Σε αυτά τα τοπία ο ήρωας θα έχει την ευκαιρία να λαμβάνει μέρος σε αποστολές και να εξερευνά τον κόσμο του RDR (Red Dead Redemption).

«Στα τέλη του 1800, η Αμερική εξελισσόταν σε μια από τις πιο δυνατές χώρες του κόσμου» ξεκινά να λέει μια φωνή στο τρέιλερ. «Νέοι μετανάστες έφτασα, βάσεις έγιναν πόλεις και ο πολιτισμός διαδιδόταν μέσα στην τεράστια, άγρια και άνομη Άγρια Δύση. Με το Red Dead Redemption 2, η Rockstar Games στοχεύει στη δημιουργία ενός ζωντανού κόσμου που δεν είναι απλά ανοιχτό, αλλά πιο βαθύς, πιο διαδραστικός και πιο λεπτομερείς από ποτέ συνδυάζοντας τη δράση, την αφήγηση και το gameplay με νέους τρόπους καθώς ζεις, καβαλάς και παλεύεις και επιβιώνεις σαν εγκληματίας σε μια περιβόητη συμμορία.» 

Δείτε το Trailer:

 

Περισσότερα νέα για το Red Dead Redemption 2