Το Asphalt 9: Legends είναι και πάλι εδώ (vid)

Μία από τις καλύτερες σειρές στην κατηγορία των racing games επιστρέφει με το Asphalt 9: Legends για Android και IOS.

Μία από τις καλύτερες σειρές στην κατηγορία των racing games επιστρέφει με το Asphalt 9: Legends για Android και IOS.

Αν είστε φαν των racing games για mobile συσκευές τότε σίγουρα γνωρίζεται τη σειρά Asphalt. Το 9ο παιχνίδι με την ονομασία Asphalt 9: Legends είναι ήδη διαθέσιμο δωρεάν για συσκευές Android και IOS.

Οι Developers έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στα γραφικά με αποτέλεσμα το μέγεθος της λήψης να φτάνει τα 1.53GB.

Η πρώτη εμπειρία του χρήστη ξεκινάει με μια εντυπωσιακή Ferrari,αλλά στη συνέχεια προσγειωνόμαστε απότομα σε ένα Mitsubishi Lancer το οποίο μπορεί να υποστεί αλλαγές ανάλογα τις προτιμήσεις του καθενός.

Στο θέμα του gameplay, το αυτοκίνητο παίρνει αυτόματα της στροφές και ο παίκτης πρέπει απλά να βάλει το αμάξι στη σωστή πορεία και να «παίξει» με το nitro.

Δείτε το σχετικό video:

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.