Νέο Story trailer για το Spider-Man (vid)

Άλλο ένα βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Sony για το επερχόμενο game με πρωταγωνιστή τον Spider-Man.

Άλλο ένα βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Sony για το επερχόμενο game με πρωταγωνιστή τον Spider-Man.

Tον τελευταίο καιρό η Sony δεν χάνει την ευκαιρία μας δίνει νέες πληροφορίες για το νέο παιχνίδι του Spider-Man για το PS4.

Μέχρι σήμερα έχουμε δει gameplay video και διάφορες εικόνες δράσης και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε ένα Story trailer στο οποίο γνωρίζουμε και έναν νέο χαρακτήρα.

Ο community director της Insomniac Games μίλησε μετά την προβολή του treailer στο San Diego Comic-Con:

“Όπως είδατε στο τρέιλερ, τα διάφορα γεγονότα πολλαπλασιάζονται στο Marvel’s Spider-Man και ο δήμαρχος Norman Osborn δεν θέλει να ρισκάρει να χάσει την θέση τους στις επανεκλογές. Έτσι προσλαμβάνει την Silver Sable και τους μισθοφόρους της για να επαναφέρει την τάξη στην πόλη, πράγμα που σημαίνει να σταματήσει κάποιον που πιστεύει πως προσφέρει σε αυτήν, τον Spider-Man”.

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.