Ανάμικτα συναισθήματα για το poster του Aquaman (pic)

To φως της δημοσιότητας είδε το επίσημο poster για την επερχόμενη ταινία του Aquaman με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό Jason Momoa.

To φως της δημοσιότητας είδε το επίσημο poster για την επερχόμενη ταινία του Aquaman με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό Jason Momoa.

Μετά τo πολύ μέτριο Justice League το DCEU θέλει να κάνει ρελάνς με την solo ταινία για τον Aquaman με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό Jason Momoa.

Μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα κάποιο επίσημο trailer, αλλά υπάρχει μια εικόνα για το πως είναι ο Βασιλιάς της Ατλαντίδας από τη συμμετοχή του στη Justice League και το Batman VS superman.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει το trailer για τη νέα ταινία της DC, αλλά πριν γίνει αυτό, είδε το φως της δημοσιότητας το επίσημο poster.

Σε αυτή βλέπουμε τον Aquaman κάτω από το νερό να φοράει δερμάτινο παντελόνι, κάτι που προκάλεσε αρκετά αρνητικά σχόλια. Η απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα ήρθε από τον σκηνοθέτη της ταινίας και ήταν αφοπλιστική.

Tags
,

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.