«Σπάει» τα κοντέρ το Gran Turismo Sport

Σαν…τρελό πουλάει το Gran Turismo Sport.

Μπορεί να μη έχεις ιδέα από αυτοκίνητα, μοντέλα, μάρκες. Όταν πηγαίνεις για να γεμίσεις το ρεζερβουάρ να λες «βάλε μου από τη φθηνή», αφού δεν ξέρεις τις διαφορές ανάμεσα σε αμόλυβδη και super. Ή μπορεί να το πήρες νύχτα το δίπλωμα. Ε και; Σίγουρα θα έχεις ακουστά το Gran Turismo.

Άλλωστε μιλάμε για το πιο γνωστό παιχνίδι με αυτοκίνητα, όπου έχει βγει πολλές φορές στα καταστήματα όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, την επιτυχία που γνωρίζει το Gran Turismo Sport δύσκολα το κοντράρει κάποιο άλλο παιχνίδι της σειράς.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του ο παραγωγός του παιχνιδιού, Kazunori Yamauchi, ήδη στο PS4 έφτασε τα 5 εκατομμύρια πωλήσεις και δεν σταματάμε εκεί, αφού μέσα στον Ιούλιο θα υπάρξει update που θα… απογειώσει τον τίτλο και δεν αποκλείεται και τις πωλήσεις.

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".