Έρχεται ο Γκοτζίλα και κάνει κακό χαμό!

Ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη μέχρι τον επόμενο. Τότε θα δούμε και πάλι τον Γκοτζίλα σε νέες περιπέτειες.

Τέρμα τα αστεία. Ο θρύλος του Γκοτζίλα επιστρέφει. Ζωντανεύει. Όπως θέλετε πείτε το, γράψτε το. Η ουσία είναι μια. Θα δούμε και πάλι το τέρας που ξέρει καλύτερα από το καθένα να μην αφήνει τίποτα στο διάβα του και πάλι… μπροστά μας.

Για την ακρίβεια όχι σε κάποιο δρόμο της Αθήνας, αλλά σε όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες. Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι που είχαν επιμεληθεί την νέα ταινία του Γκοτζίλα έδιναν υλικό στα social media σχετικά με το έργο τους, αλλά με το σταγονόμετρο.

Μέχρι που έγινε η μεγάλη αποκάλυψη. Μέχρι που μάθαμε ώρα,μέρος και ημερομηνία. Αυτή μπορεί να αργεί λίγο, αλλά μέσα στον Μάιο του 2019 θα δούμε το θρυλικό τέρας να τα βάζει με όλους και με όλα και στο τέλος να νικάει. Μπορεί και όχι. Αυτό που μας νοιάζει είναι να κάνει χαμό. Και έτσι θα γίνει. Οπότε λίγη υπομονή ακόμη.

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".