Βγαίνει σε βιβλίο το God of War και τρελαίνει μέχρι και τους Θεούς του Ολύμπου!

Αφήνουμε τα χειριστήρια και πιάνουμε τα βιβλία και αυτό γιατί αναμένεται να βγει το God of War.

Καλοκαίρι στην παραλία. Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι που θα συναντήσεις εκεί. Αυτοί που παίζουν ρακέτες και αυτοί που διαβάζουν βιβλία. Δύο κόσμοι που συγκρούονται. Ωστόσο, γι’ αυτό έρχεται το God of War.

Να βάλει τέλος σε αυτή τη «μάχη» και να γεφυρώσει το όποιο χάσμα υπάρχει που είναι τεράστιο εδώ που τα λέμε φίλε αναγνώστη, αλλά, ο Kratos έχει περάσει και χειρότερα και τα έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία.

Και μπαίνουμε στο ζουμί: πως θα το κάνει αυτό; Μέσω του βιβλίου του. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε όλα τα βιβλιοπωλεία οι περιπέτειες του Kratos και όλα αυτά που έχει περάσει στην Αρχαία Ελλάδα.

Μπορεί να τον είχαμε μάθει να πρωταγωνιστεί στη μικρή οθόνη και να τα βάζει με όλους και με όλα. Τώρα ήρθε η ώρα να διαβάσουμε για όλα αυτά που είχε περάσει πριν από πολλούς αιώνες και να μάθουμε ακόμη περισσότερα για τη ζωή του που έμελλε να αλλάξει και τις δικές μας.

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".