«Μούφα» η ημερομηνία για το Grand Theft Auto VI

Μας έκοψε τα… φτερά η RockStar μετά την επίσημη ανακοίνωσή της όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του Grand Theft Auto VI.

Είναι από τα παιχνίδια που ξέρεις ότι αξίζει την αναμονή. Είναι από τα παιχνίδια που θες να κάνεις το χρόνο να περάσει σαν νεράκι για να το πιάσεις και πάλι στα χέρια σου. Και ας έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που το γνώρισες για πρώτη φορά.

Πριν από μερικές έγινε γνωστό στο Twitter ότι το Grand Theft Auto VI θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Και εκεί που κάναμε τα σχέδιά μας για το πως μπορεί να είναι και πόσο μπορεί να κοστίζει, έρχεται η εταιρία παραγωγής του εν λόγω game, η RockStar, προκειμένου να κάνει γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Παράλληλα, έκανε γνωστό πως το μήνυμα είχε φτιαχτεί με την χρήση mod και απ’ ό,τι φαίνεται, οι modders κατάφεραν να βρουν έναν τρόπο να επέμβουν στο σύστημα ανακοινώσεων του GTA Online.

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".