Κατευθείαν από την αρχαία Ελλάδα έρχεται το soundtrack του Assassin’s Creed: Odyssey (vid)

Εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελλάδα και το ήχο της είναι βγαλμένο το soundtrack του Assassin’s Creed: Odyssey.

Από την αρχή μέχρι και το τέλος το Assassin’s Creed: Odyssey θα «βρομάει» Αρχαία Ελλάδα. Άλλο που δεν θέλαμε εδώ που τα λέμε, έτσι;

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα το νέο Αssasin’s Creed θα λαμβάνει χώρα στην πατρίδα μας. Γι’ αυτό το λόγο και το soundtrack του παιχνιδιού δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικού ύφους και χαρακτήρα.

Μάλιστα, αυτό έγινε γνωστό και ήδη έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Ο ήχος παραπέμπει σε αρχαία Ελλάδα και αν κλείσει κανείς τα μάτια του θα μπορεί άνετα να κάνει ένα flashback στο παρελθόν.

Το θέμα όμως είναι να πιάσουμε στα χέρια μας το Assassin’s Creed: Odyssey, καθώς όσο περνάει ο καιρός η ανυπομονησία ολοένα και μεγαλώνει. Βέβαια, το γεγονός πως οι άνθρωποι της Ubisoft μας δίνουν «τροφή» για να έχουμε επαφή με το νέο… έργο τέχνης τους, μόνο καλό μπορεί να θεωρηθεί.

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".