Κάποτε οι διαφημίσεις του X-box ήταν… όλα τα λεφτά! (vid)

Παλιές, καλές εποχές μας θύμισε η παρακάτω διαφήμιση του X-Box, θυμίζοντάς μας πόσο έχουμε μεγαλώσει.

Όσο και αν έχει προχωρήσει η τεχνολογία, όσο και αν βγαίνουν χρόνο με το χρόνο καλύτερα games ή κονσόλες δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να πατήσουμε… pause σε μια ηλικία. Ας πούμε στην εφηβεία. Ωραία θα ήταν. Πλάκες με φίλους στο σχολείο, ατελείωτες ώρες με το X- Box ανά χείρας.

Καλύτερος τρόπος, από τον παρακάτω, για να καταλάβει κανείς πόσο έχει μεγαλώσει δεν υπάρχει. Δηλαδή να δει κάτι και να θυμηθεί το feeling της πρώτης φοράς. Τότε που τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά ή τόσο εύκολα. Τότε που η… μάχη για να παίξεις ένα παιχνίδι online ήταν μεγάλη.

Το X-Box ήταν από τις πρώτες κονσόλες που καινοτόμησαν στον εν λόγω τομέα και μόνο χαμένο δεν βγήκε. Κάθε άλλο, αφού έτσι χιλιάδες να το αγοράσουν και να μπουν στο τριπάκι και στη συνέχεια να το κάνουν μέρος της ζωής τους και της καθημερινότητάς τους.

Tags

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".