Ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες η «Wonder Woman» (pic)

Βγαίνει και πάλι… παγανιά η «Wonder Woman», αφού δεν πρόκειται να αφήσει τον πλανήτη να καταστραφεί.

Δεν είναι μια απλή γυναίκα. Δεν κάθεται σπίτι για να κάνει όλες τις δουλειές. Είναι ανεξάρτητη και προσπαθεί να… σώσει τον κόσμο. Πραγματικό κελεπούρι. Ο λόγος για τη «Wonder Woman», η οποία αναμένεται να βγει εκ νέου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η πρώτη ταινία με αυτή πρωταγωνίστρια ήταν πολύ καλή και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Οπότε οι παραγωγοί έχουν ήδη ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διεργασίες, ώστε να έχουμε μέσα στο 2019 και τη συνέχεια. Μάλιστα, όπως αναφέρουν αυτό πρόκειται να γίνει τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου.

Το story θα διαδραματίζεται στην Αμερική των 80’s. Γι’ αυτό το λόγο και η ταινία έχει την ονομασία «WW84». Ενώ ήδη έχουν διαρρεύσει και οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα που είναι πυρετώδεις.

Σκηνοθέτης θα είναι και πάλι η Πάτι Τζένκινς, όπως και στην πρώτη ταινία, ενώ ο πρωταγωνιστικός ρόλος θα ανήκει και πάλι στη Γκαλ Γκαντότ, η οποία είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και γενικότερα είχε αποσπάσει μόνο θετικές κριτικές από την πρώτη ταινία.

 

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".