Μηνύσεις με αφορμή το mobile game του Westworld

H ομοιότητα «Westworld» game με το «Fallout Shelter» δεν πέρασε απαρατήρητη από την Bethesda που μήνυσε την Warner Bros.

H ομοιότητα Westworld game με το Fallout Shelter δεν πέρασε απαρατήρητη από την Bethesda που μήνυσε την Warner Bros.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε και επίσημα το παιχνίδι του Westworld, βασισμένο στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά της HBO. Από την πρώτη στιγμή δεν ήταν λίγοι αυτοί που εντόπισαν αρκετές ομοιότητες με το Fallout Shelter κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την Bethesda.

Τελικά η Bethesda προχώρησε σε αγωγή κατά της Warner Bros κατηγορώντας τη για την ομοιότητα στο gameplay, αλλά και στον κώδικα του παιχνιδιού. Μάλιστα η Αμερικανική εταιρία υποστηρίζει πως το Westworld εμφανίζει τα ίδια bugs με αυτά του Fallout Shelter.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από την Warner Bros, αλλά είναι σίγουρο πως δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.