Δεν μπαίνουν στον «πάγο» τα spin-off του Star Wars

H Lucasfilm ξεκαθάρισε πως οι spin-off ταινίες του Star Wars θα συνεχιστούν κανονικά, παρά τις φήμες που έλεγαν το αντίθετο μετά την εισπρακτική αποτυχία του «Solo».

H Lucasfilm ξεκαθάρισε πως οι spin-off ταινίες του Star Wars θα συνεχιστούν κανονικά, παρά τις φήμες που έλεγαν το αντίθετο μετά την εισπρακτική αποτυχία του «Solo».

Όταν η Disney εξαγόρασε την Lucasfilm έφτιαξε ένα χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία μιας Star Wars ταινία κάθε χρόνο. Πέρα από τη βασική ιστορία, είδαμε δυο Spin-off.

Η αρχή έγινε με το «Rogue One» που απέσπασε πολύ καλές κριτικές και η πιο πρόσφατη κυκλοφορία είναι το η ταινία για τη ζωή του Han Solo. To «Solo», δίχασε τους φίλους του δημοφιλούς francaise και κινήθηκε σε πολύ μέτρια επίπεδα στο εισπρακτικό κομμάτι. Αυτό ξεκίνησε κάποιες φήμες που ήθελαν να έχει παρθεί απόφαση για «πάγωμα» των προγραμματισμένων Spin-off.

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, καθώς η Lucasfilm αποκάλυψε πως, όχι μόνο δεν θα σταματήσουν οι συγκεκριμένες ταινίες, αλλά θα έρθουν ακόμα περισσότερες στο μέλλον.

Θυμίζουμε πως υπάρχει έντονη φημολογία πως το επόμενο Spin-off θα αφορά τη ζωή του Obi-Wan Kenobi πριν τα γεγονότα του «A New Hope».

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.