Επίσημο: Έρχεται το remake του Resident Evil 2 (vid)

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, η Sony στην press conference της στην E3, ανακοίνωσε το remake του Resident Evil 2

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, η Sony στην press conference της στην E3, ανακοίνωσε το remake του Resident Evil 2.

Στην αρχή του έτους κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες για remake του Resident Evil 2 με αφορμή κάποιες αλλαγές στα προφίλ της Capcom στα Social Media.

Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν στην την press conference της Sony στην E3. Η Capcom ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του Resident Evil 2 remake, είκοσι χρόνια μετά από την πρώτη φορά που βρέθηκε στα ράφια των καταστημάτων.

Η νέα μορφή του Resident Evil 2 θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου 2019 για το PS4

Δείτε το σχετικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Capcom:

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.