Πρωτάθλημα e-sports ξεκινάει η Άστον Βίλα

Το δικό της πρωτάθλημα e-sports ξεκινάει η Άστον Βίλα με μια σειρά από τουρνουά στο FIFA 18

Το δικό της πρωτάθλημα e-sports ξεκινάει η Άστον Βίλα με μια σειρά από τουρνουά στο FIFA 18.

Μπορεί η Άστον Βίλα να μη κατάφερε να πάρει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να κάνει ανοίγματα σε άλλους τομείς.

Ο σύλλογος από το Μπέρμιγχαμ ανακοίνωσε την ίδρυση μιας e-sports λίγκας με το όνομα «AVFC Gaming» σε συνεργασία με την European Gaming League. Το πρωτάθλημα θα αφορά το FIFA18 και η Άστον Βίλα ενθαρρύνει τους παίκτες να αγωνιστούν μεταξύ τους για να κερδίσουν Pro Points, τα οποία με τη σειρά τους κερδίζουν αποκλειστικά βραβεία.

«Γνωρίζουμε πως το να είσαι οπαδός της Άστον Βίλα ξεπερνάει τα όρια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, οι οπαδοί μας ζουν και αναπνέουν για τον σύλλογο. Tο λανσάρισμα της δικής μας σειράς e-sports, αποδεικνύει την επιθυμία του συλλόγου να γίνει καινοτόμος ηγέτης στον τομέα του αθλητισμού» ήταν τα λόγια υπεύθυνου των ψηφιακών μέσων και περιεχομένου της Άστον Βίλα.

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.