World Of Warriors | Review

Παλέψτε με τους καλύτερους πολεμιστές όλων των εποχών

Platform
 

Το επόμενο κτίριο που συναντάτε στην πόλη είναι αυτό του Online Combat στο οποίο όπως καταλαβαίνετε μπορείτε να παίξετε multiplayer. Τα modes του multiplayer είναι μόλις δύο και αυτά είναι τα Quick Combat και League. Στο πρώτο παίζετε απλούς αγώνες και στο δεύτερο παίζετε για να ανέβετε κατηγορία στα leaderboards και να πάρετε περισσότερο loot όσο ανεβαίνετε  κατηγορία. Και στα δύο modes μπορείτε να παίξετε μόνοι σας, local co-op με κάποιο φίλο στον καναπέ ή ακόμα και online co-op με φίλους και μη από όλο τον κόσμο και μέχρι και 4 παίχτες. Το τέταρτο και τελευταίο κτήριο και αυτό στο οποίο θα περάσετε αρκετή ώρα είναι το Foundry. Εδώ μπορείτε να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες των πολεμιστών σας, να δείτε τις προμήθειες που έχετε μαζέψει και να φτιάξετε διάφορα φίλτρα που θα σας βοηθήσουν στη μάχη. Ας τα πάρουμε με τη σειρά όμως. Μπορείτε να δείτε τα στατιστικά των πολεμιστών σας (ζημιά που κάνουν, σύνολο υγείας και σύνολο mana) καθώς και τις κινήσεις επίθεσης του καθενός οι οποίες ξεκλειδώνονται όσο ανεβάζετε το επίπεδο του εκάστοτε πολεμιστή. Το ίδιο ισχύει και για τα passive skills του καθενός τα οποία είναι για όλους τρία και ξεκλειδώνονται όταν αυτοί  φτάσουν στα αντίστοιχα επίπεδα των 10, 20 και 30. Το μέγιστο επίπεδο των πολεμιστών είναι 50. Επίσης μέσω του Foundry έχει τη δυνατότητα να φτιάξετε τρία ήδη φίλτρων (life, mana, stamina) και να εξοπλίσετε  τον πολεμιστή σας με ένα από αυτά. Κάτι ακόμα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο χαρακτήρας σας είναι τα talismans τα οποία είναι δεκαπέντε σε σύνολο και έχουν 3 επίπεδα το καθένα. Με αυτά μπορείτε να ενισχύσετε την υγεία, την επίθεση, την άμυνα ή ακόμα και το πόσες προμήθειες παίρνετε. Τις προμήθειες για όλα τα παραπάνω τις βρίσκετε κατά τη διάρκεια της μάχης από τα διάφορα σεντούκια που πέφτουν στην αρένα και μετά το τέλος της μάχης και αν έχετε βγει νικητές αυτής παίρνετε και παραπάνω καλούδια. Πέρα από τα επίπεδα των χαρακτήρων σας υπάρχει και το δικό σας επίπεδο (User Level) που ανεβαίνει όσο προχωράτε το παιχνίδι και αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτάτε πρόσβαση σε πιο υψηλά επίπεδα των φίλτρων και των talismans που φτιάχνετε.

Τέλος η έξοδος της πόλης οδηγεί στο τουρνουά το οποίο μπορείτε να παίξετε είτε μόνοι σας είτε με παρέα μέσω co-op. Ο χάρτης του τουρνουά αποτελείται από εφτά περιοχές οι οποίες διαθέτουν από έξι ή εφτά αγώνες η κάθε μία. Κερδίζοντας κάθε αγώνα ξεκλειδώνετε τον επόμενο μέχρι να φτάσετε στο τέλος κάθε περιοχής όπου σας περιμένει ένα boss fight στην όγδοη πίστα του παιχνιδιού, το Κολοσσαίο. Κάθε περιοχή διαφέρει στη θεματολογία της. Το παιχνίδι σας μεταφέρει σε λόφους και λίμνες που φωτίζονται από μία έντονη λιακάδα, σε κρύες θάλασσες με τιτάνες να βγαίνουν μέσα από το νερό, σε σκοτεινά δάση με μαγικά δέντρα ή ακόμα και σε ξερότοπους/νεκροταφεία μαμούθ. Βέβαια αλλάζει και το gameplay του παιχνιδιού με αυτόν τον τρόπο, καθώς κάθε πίστα κρύβει και τις ανάλογες παγίδες ή συμμαχίες, ανάλογα την ταχύτητα και την δεξιότητα του κάθε παίχτη!

Στον τεχνικό τομέα το παιχνίδι είναι ικανοποιητικό για αυτό που είναι. Τα γραφικά του είναι αρκετά καλά και με όμορφα έντονα χρώματα χωρίς πολύ βάθος μιας και το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν το απαιτεί εξάλλου. Ο ήχος του κινείται σε εξίσου ικανοποιητικά επίπεδα και στα μενού του και στη μάχη. Αυτό βέβαια που του λείπει είναι το voice acting μιας που πέρα από το tutorial του παιχνιδιού και την εκφώνηση των πολεμιστών είναι ανύπαρκτο. Το World Of Warriors αποτελεί ένα πολύ ευχάριστο παιχνίδι το οποίο είναι διαθέσιμο σε μία πολύ προσιτή τιμή και απευθύνεται σε παίχτες όλων των ειδών. Μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί και ως οικογενειακό παιχνίδι, αφού μπορεί να περάσει αρκετές ευχάριστες ώρες ακόμα και μία ολόκληρη οικογένεια με αυτό.

Σελίδες:
Περισσότερα νέα για το World of Warriors