Gaming Επενδύσεις | Νοέμβριος W3

Πλησιάζοντας στο φινάλε του 2017. Φτάνοντας στα μισά του Νοεμβρίου, όπως είναι λογικό τα νέα παιχνίδια λιγοστεύουν. Αυτή στην ουσία είναι και η τελευταία βδομάδα με πάνω από μία σημαντικές κυκλοφορίες και ποια άλλη μέρα θα μπορούσε να γίνει αυτό πέρα από την Παρασκευή. Αυτή την εβδομάδα έχουμε λοιπόν δύο ports, ένα παιχνίδι Star Wars για να μας προετοιμάσει για το Last Jedi και το τέλος μιας εποχής με το τελευταίο παιχνίδι Pokemon για 3DS. Τρίτη 14 Νοεμβρίου L.A. Noire Πλατφόρμες: PS4, X1, Switch Ένα από τα πιο ιδιαίτερα παιχνίδια της Rockstar και της Team Bondi (RIP), επιστρέφει για PS4, […]

Platforms
 

Πλησιάζοντας στο φινάλε του 2017.

gaming investments

Φτάνοντας στα μισά του Νοεμβρίου, όπως είναι λογικό τα νέα παιχνίδια λιγοστεύουν. Αυτή στην ουσία είναι και η τελευταία βδομάδα με πάνω από μία σημαντικές κυκλοφορίες και ποια άλλη μέρα θα μπορούσε να γίνει αυτό πέρα από την Παρασκευή. Αυτή την εβδομάδα έχουμε λοιπόν δύο ports, ένα παιχνίδι Star Wars για να μας προετοιμάσει για το Last Jedi και το τέλος μιας εποχής με το τελευταίο παιχνίδι Pokemon για 3DS.


Τρίτη 14 Νοεμβρίου

L.A. Noire

Πλατφόρμες: PS4, X1, Switch

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα παιχνίδια της Rockstar και της Team Bondi (RIP), επιστρέφει για PS4, Xbox One και Nintendo Switch. Το παιχνίδι αποτελεί ένα αστυνομικό θρίλερ, που διαδραματίζεται το 1947 στο Los Angeles, όταν δηλαδή άνθιζε το Hollywood. Τα μυστήρια που σας έβαζε να λύσετε το παιχνίδι, ήταν αυτά που το έκαναν να ξεχωρίζει, αφού έπρεπε να δίνετε προσοχή ακόμα και στις εκφράσεις των ανθρώπων, που συνήθως δήλωναν κάτι παραπάνω (με μια μικρή δόση υπερβολής).

Η επιστροφή του παιχνιδιού περιλαμβάνει βελτιωμένο το κομμάτι των γραφικών, καθώς και αλλαγές στις ανακρίσεις και στις επιλογές. Όπως είναι λογικό τα PS4 Pro και Xbox One X θα μπορούν να τρέξουν το παιχνίδι σε 4Κ, αν και η έκδοση του Switch θα είναι κάπως ακριβότερη. Δεν είναι παράλογο αυτό, αν αναλογιστεί κάποιος πως στο handheld mode της υβριδικής κονσόλας, το παιχνίδι διαθέτει touch controls.


Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

The Elder Scrolls V: Skyrim

Πλατφόρμες: Switch (και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε πλέον)

Ο Todd Howard πρέπει κάποια στιγμή να φύγει από το Skyrim, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα το κάνει. Άλλο ένα παιχνίδι της Bethesda καταφθάνει στο Nintendo Switch και δεν είναι άλλο από το The Elder Scrolls V: Skyrim. Μπορεί να είναι η Legendary έκδοση του παιχνιδιού και όχι η Special με τα καλύτερα γραφικά, ενώ επίσης δεν θα δέχεται mods, αλλά θα διαθέτει με τη σειρά του κάποια αποκλειστικά στοιχεία.

Καταρχάς κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί το Skyrim σε φορητή κονσόλα, κάτι που από μόνο του θα μπορούσε να προωθήσει το παιχνίδι. Ωστόσο, η υποστήριξη amiibo και η επιλογή για motion controls, είναι αυτά που το κάνουν να διαφέρει από όλες τις πλατφόρμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.


Star Wars Battlefront II

Πλατφόρμες: PS4, X1, PC

Όσοι έχουν παίξει το πρώτο Battlefront (το καινούργιο, όχι αυτό από τα αρχαία χρόνια), είχαν εκατό λόγους για να το μισούν και με το δίκιο τους. Τα πράγματα όμως φαίνεται να έχουν αλλάξει στο Battlefront II, αφού τρεις διαφορετικές ομάδες ανάπτυξης δουλεύουν πάνω σε campaign, air-fights και multiplayer αντίστοιχα.

Πέρα από αυτό όμως, το χειρότερο στοιχείο του πρώτου παιχνιδιού ήταν αυτό του Season Pass, που αδικούσε όποιον δεν το είχε. Ακόμα και αυτό έχει αλλάξει, αφού πλέον τα DLC θα είναι χωρισμένα σε σεζόν και θα είναι δωρεάν.


Pokemon Ultra Sun/Ultra Moon

Πλατφόρμες: 3DS

Ο τελευταίος τίτλος Pokemon για το 3DS, ίσως είναι και ο τελευταίος σημαντικός τίτλος πριν η κονσόλα μας αποχαιρετήσει και δώσει τη σκυτάλη στο Switch. Μέχρι τελευταία στιγμή, η Pokemon Company κράταγε κλειστά τα χαρτιά της, σε σημείο που οι περισσότεροι άρχισαν να σνομπάρουν τις νέες εκδόσεις. Τώρα όμως που όλα έχουν βγει στη φόρα (ειδικά για όσους έχουν δει τα leaks), βλέπουμε πως πρόκειται για τις καλύτερες Pokemon των τελευταίων ετών.

Νέα Ultra Beast, θρυλικά Z-moves και άλλα πολλά μας περιμένουν, μαζί με μια ανανεωμένη ιστορία, όπου το επιβλητικό Necrozma παίζει βασικό ρόλο. Όλα αυτά είναι αρκετά, ώστε να πάρουμε στα χέρια μας τα καλύτερα παιχνίδια Pokemon, καθώς και ένα επικό κλείσιμο για το 2017 του 3DS.


The Verdict!!!

Τα πράγματα είναι απλά. Οι κάτοχοι Switch έχουν ακόμα δύο τίτλους για να κάνουν πιο πλούσια τη βιβλιοθήκη τους, με το ένα από αυτά να στολίζει και αυτές των κονσολών όγδοης γενιάς. Από εκεί και πέρα η EA φαίνεται να πήρε το μάθημά της με το Star Wars και θα μας δώσει ένα καλό αγχολυτικό μέχρι το Last Jedi. Ωστόσο, έχουμε εκθειάσει αρκετά τα νέα Pokemon, για να μπορούμε να πούμε με ασφάλεια πως είναι το highlight της εβδομάδας, ενώ θα πρέπει να μπει στο πρόγραμμα κάθε κατόχου 3DS.

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.