Daily Gaming | H Warner Bros ανακοινώνει το Harry Potter: Wizards Unite

Σε άλλα νέα: Νέο MMORPG έρχεται από τους δημιουργούς του Playerunkown’s Battlegrounds Ο Harry Potter επιστρέφει στον χώρο του gaming μετά από μια πολύχρονη απουσία. Επιπλέον η Bluehole φαίνεται να μην επαναπαύεται στις δάφνες της με το PUBG. Harry Potter: Wizards Unite Ο κόσμος του Harry Potter φαίνεται να επανέρχεται στο προσκήνιο για μια ακόμα φορά μετά την ολοκλήρωση της επταλογίας. Ήδη με ένα θεατρικό, μια νέα ταινία και νέα βιβλία να συνεχίζουν να έρχονται η Warner Bros ετοιμάζεται να φέρει τον περίφημο μαγικό κόσμο του Harry στα κινητά των εκατομμυρίων οπαδών της σειράς, με το παιχνίδι Harry Potter: Wizards […]

Σε άλλα νέα: Νέο MMORPG έρχεται από τους δημιουργούς του Playerunkown’s Battlegrounds

Ο Harry Potter επιστρέφει στον χώρο του gaming μετά από μια πολύχρονη απουσία. Επιπλέον η Bluehole φαίνεται να μην επαναπαύεται στις δάφνες της με το PUBG.


Harry Potter: Wizards Unite

Ο κόσμος του Harry Potter φαίνεται να επανέρχεται στο προσκήνιο για μια ακόμα φορά μετά την ολοκλήρωση της επταλογίας. Ήδη με ένα θεατρικό, μια νέα ταινία και νέα βιβλία να συνεχίζουν να έρχονται η Warner Bros ετοιμάζεται να φέρει τον περίφημο μαγικό κόσμο του Harry στα κινητά των εκατομμυρίων οπαδών της σειράς, με το παιχνίδι Harry Potter: Wizards Unite. Για αυτόν τον σκοπό η εταιρία ίδρυσε την Portkey Games, που θα είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία τίτλων σε κινητά και κονσόλες, βασισμένους στον κόσμο της J.K. Rowling. Την δημιουργία του εν λόγω παιχνιδιού έχει αναλάβει η Niantic Labs, διάσημη για το Pokémon GO, κάτι που σημαίνει πως το Wizards Unite θα ακολουθήσει την ίδια φόρμα augmented reality με το Pokémon GO. Οι παίκτες, σύμφωνα με την Portkey Games, θα μπορούν να δουν αγαπημένους χαρακτήρες σε διάφορες στιγμές της ζωής τους, αλλά και να εξερευνήσουν νέες περιοχές του κόσμου. Περισσότερες πληροφορίες για το Harry Potter: Wizards Unite θα ανακοινωθούν το 2018.


Ascent: Infinite Realm

Η Bluehole έχοντας ήδη αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα λόγω του PUBG, ανακοίνωσε το νέο της MMORPG ονόματι  Ascent: Infinite Realm. Πρόκειται για ένα online παιχνίδι με βαθιές steampunk επιρροές, σε έναν κόσμο που συνδυάζονται οι μηχανές με την μαγεία και η δυνατότητα πτήσης είναι προαπαιτούμενη για την εξερεύνησή του. Για την ακρίβεια η πτήση αποτελεί το επίκεντρο του PvP κομματιού του παιχνιδιού, Realm vs Realm, όπου οι παίκτες θα συμμετάσχουν σε επικών διαστάσεων αερομαχίες. Αυτό αφήνει να εννοηθεί πως θα έχετε στην κατοχή σας ένα αεροσκάφος, το οποίο θα μπορείτε να τροποποιήσετε σε αρκετά μεγάλο βαθμό όπως εσείς θέλετε. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσω της Kakao Games για την Δύση με την beta έκδοση να ξεκινά στο πρώτο μισό έτος του 2018.