Gaming Επενδύσεις | Νοέμβριος W1

Εβδομάδα ξεκούρασης για την τσέπη μας

Platforms
 

Εβδομάδα ξεκούρασης για την τσέπη μας

gaming

Μετά από μια καταστροφική εβδομάδα σε θέμα κυκλοφοριών, είναι καιρός να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. Αυτή τη φορά έχουμε τρία σημαντικά releases για το ξεκίνημα του Νοεμβρίου, τα οποία κλασσικά έρχονται όλα μαζί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου. Εμείς σχολιάζουμε για εσάς αυτά τα νέα παιχνίδια και σας προτείνουμε που να ξοδέψετε το κομπόδεμά σας… αν βέβαια έμεινε τίποτα από την προηγούμενη Παρασκευή.


.hack//G.U. Last Recode

Πλατφόρμες: Playstation 4, PC

Ξεκινάμε λοιπόν με τη σειρά .hack που αποτελούσε αυτό που λέμε σήμερα episodic game στην εποχή του Playstation 2. Στην ουσία πρόκειται για ένα JRPG, που κυκλοφόρησε σε τρία μέρη (μιλώντας πάντα για το G.U. και όχι για το original .hack που ήταν άλλα τέσσερα), με το μέγεθός τους να είναι αρκετά ικανοποιητικό για μορφή επεισοδίου. To Last Recode αποτελείται από τα τρία παιχνίδια του G.U., ενώ περιλαμβάνει και ένα ολοκαίνουργιο τέταρτο μέρος.

Τα παιχνίδια δεν είναι και ό,τι καλύτερο έχουμε δει με αυτή την θεματολογία (SAO και άλλα τέτοια anime που έχουν να κάνουν με VR μπλιμπλίκια) και οι μόνοι που μπορεί να τα εκτιμήσουν είναι οι λάτρεις του είδους. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε πως πίσω από αυτά κρύβεται η CyberConnect2 που μας έφερε το καλύτερο video game βασισμένο σε anime (Naruto Ultimate Ninja Storm), κάτι που φαίνεται από τη δομή του κόσμου και την παρόμοια μουσική.


Kirby Battle Royale

Πλατφόρμες: 3DS

Καταρχάς, αυτό αποτελεί το πρώτο παιχνίδι για 3DS που κερδίζει μια θέση στη στήλη μας και ελπίζουμε όχι το τελευταίο (τρεις εβδομάδες ακόμα για Ultra Sun και Ultra Moon!!!!). Για πολλούς ο Kirby αποτελεί μια σειρά για μικρότερες ηλικίες, ενώ ελάχιστοι είναι αυτοί που την βλέπουν ως ένα διάλειμμα από όλο αυτό το hardcore gaming (LoL, HS και άλλα τέτοια που αξίζουν μια θέση στο σκουπιδοτενεκέ της κουζίνας μου).

Το Battle Royale ωστόσο ξεφεύγει από το κλασσικό 2d platform, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στο 3d combat. Αυτό όμως που μετράει περισσότερο, είναι η ύπαρξη πολλών mini-games, που σκοπός τους είναι να διασκεδάσουν εσάς και τους φίλους σας μέσω του Multiplayer.


Call of Duty WWII

Πλατφόρμες: PS4, X1, PC

To highlight της εβδομάδας δεν είναι άλλο από το Call of Duty WWII. Η αγαπημένη (χμμμ) σειρά για το 2017 φαίνεται να επιστρέφει στις ρίζες της, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από το modern combat που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον, πολλά από τα κλασσικά modes επιστρέφουν άκρως ανανεωμένα.

Αρχικά, ξεχνάμε το auto-regeneration σε στυλ Wolverine, αφού στο παιχνίδι θα υπάρχουν health-packs. Έχουμε να δούμε αυτό το στοιχείο αρκετά χρόνια και είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενο, αφού σημαίνει πως ακόμα και στο single player έχει πέσει η απαραίτητη προσοχή. Επιπλέον, αν δεν σας φτάνει αυτό, υπάρχουν νέα modes στο multiplayer και το zombies δείχνει πιο τρομαχτικό από ποτέ.


THE VERDICT!!!

Το .hack σίγουρα δεν είναι μέσα στις προτάσεις μας, αφού για κανένα λόγο δεν είναι παιχνίδι για όλους και σε αυτό παίζουν ρόλο δομή, gameplay και σίγουρα γραφικά, αφού στην ουσία μιλάμε για remaster παιχνιδιού από το PS2. To Kirby τώρα είναι μια σταθερή αξία για το 3DS, ενώ αποτελεί ένα ευχάριστο διάλειμμα και ένα ακόμα καλύτερο δώρο σε κάποιο ανιψάκι, τώρα που πλησιάζουν και Χριστούγεννα. Η σίγουρη πρόταση πάντως είναι το Call of Duty, που μετά από αρκετά χρόνια, φαίνεται να επιστρέφει στις ρίζες του και με αλλαγές που αποτελούν μεγάλο ρίσκο. Η γνώμη μας είναι πως το νέο COD θα είναι αυτό που θα γλυτώσει τη σειρά από τη μονοτονία.

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.