Το Warframe: Plains of Eidolon εισάγει μια ανοιχτή περιοχή στο παιχνίδι

Για πρώτη φορά στην ιστορία του παιχνιδιού, το Warframe θα αποκτήσει μια open world περιοχή

Platforms
 

Μια πρωτοφανής κίνηση για το παιχνίδι

Για πρώτη φορά στην ιστορία του παιχνιδιού, το Warframe θα αποκτήσει μια open world περιοχή στα πλαίσια του νέου expansion με τίτλο Plains of Eidolon. Το νέο expansion παρουσιάστηκε στο φετινό Tennocon, δείχνοντας όχι μόνο την νέα περιοχή, αλλά και τον πολιτισμό των Ostrons καθώς και μερικά νέα Warframes.

Πλέον θα έχετε την δυνατότητα με ορμητήριο την πόλη Cetus να αναλάβετε μια σειρά από αποστολές που θα σας στείλουν σε διάφορα μέρη του νέου χάρτη. Οι αποστολές θα είναι προσβάσιμες μέσω των κατοίκων της Cetus, τους Ostrons, και μέσω αυτών θα μάθετε πως έχει επηρεαστεί η ζωή τους από τις ενέργειες των Grineer. Θα μπορείτε ακόμα και να πουλήσετε πράγματα σε μερικούς κατοίκους που εκτελούν χρέη vendors, τονίζοντας επιπλέον την RPG αίσθηση που θα αποκτήσει το παιχνίδι.

To Plains of Eidolon θα έχει έναν κύκλο ημέρας/νύχτας, με την Cetus να λειτουργεί σαν ένα hub ικανό να υποστηρίξει έως και 50 παίκτες ταυτόχρονα. Θα μπορείτε να εξερευνήσετε τα τοπία των αποστολών χωρίς χρονόμετρο (όπως γίνεται μέχρι τώρα) και να χρησιμοποιήσετε το Archwing, ένα ζευγάρι μηχανικών φτερών που είχε παρουσιαστεί παλιότερα, για εναέρια εξερεύνηση αλλά και μάχη. Εάν τύχει να είστε έξω το βράδυ θα βρεθείτε αντιμέτωποι με το Spectral Sentient, ένα γιγάντιο ον που στοιχειώνει την περιοχή. Στο expansion θα προστεθούν Umbra weapons και σαν τελευταία ευχάριστη προσθήκη θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε μεταξύ των μαχών ψαρεύοντας στις λίμνες και τα ποτάμια που θα βρείτε στις περιπέτειές σας.

Περισσότερα νέα για το Warframe: Plains of Eidolon