Άκυρώθηκε το Five nights at Freddy’s 6

Προσωρινό τέλος για την γνωστή σειρά Horror Games

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Προσωρινό τέλος για την γνωστή σειρά Horror Games

Με τα εκατοντάδες jump-scares που θα έκαναν τον καθένα να ουρλιάξει, τις άκρως φοβιστικές του μουσικές,  την ψυχοπλακωτική ατμοσφαιρά του και τα ανατριχιαστικότατα κουκλάκια-μασκότ του, η σειρά του Five nights at Freddy’s παρ’ ότι ξεκίνησε ως ενας μικρός Indie τίτλος, εξελίχθηκε σε έναν must-play horror τίτλο, ιδιαίτερα αγαπητό απο youtubers και fans του είδους, και σίγουρα όχι για ανθρώπους με αδύναμη καρδιά.

Οι τίτλοι του Five nights at Freddy’s, όπως και οι χαρακτήρες μέσα στο παιχνίδι, εμφανίζονταν απο το πουθενά, χωρίς επίσημες ανακοινώσεις, παρά μόνο με νύξις και υπονοούμενα απο τους developers. Τον τελευταίο μήνα ο κύριος developer του παιχνιδιού, Scott Cawthon, υπονόησε πολλές φορές τον ερχομό ενός έκτου τίτλου στο franchise, μέσα όμως απο μια ανακοίνωση στο Steam Community του Five nights at Freddy’s τελικώς δήλωσε πως, παρ’ ότι πράγματι για κάποιο καιρό εργάστηκε πάνω σε αυτό, το Five nights at Freddy’s 6 ακυρώνεται. Μέσα απο την ίδια ανακοίνωση, ο κύριος Cawthon εξηγεί πως η απόφαση αυτή πάρθηκε διότι λόγο του τεράστιου φόρτου εργασίας που συνδεδεόταν με την σειρά, μετά την τεράστια δημοτικότητα που απέκτησε, ο ίδιος αναγκάστηκε να αψηφήσει  κάποιες προσωπικές του υποχρεώσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το Five nights at Freddy’s αποσύρεται απο τον κόσμο του gaming, απλώς, όπως δηλώνει ο ίδιος, θέλει να επιστρέψει σε αυτό που εξαρχής τον προσέλκυσε στον χώρο της ανάπτυξης παιχνιδιών, και όχι στην καταναγκαστηκή δημιουργία τίτλων που να πληρούν τις προσδοκίες του κόσμου.

Παρά την απομάκρυνση του όμως απο το franchise του Five nights at Freddy’s, ο Scott Cawthon δήλωσε πως μια ταινία βασισμένη στα παιχνίδια βρίσκεται υπο ανάπτυξη, και βρίσκεται μάλιστα σε εξαιρετικά χέρια, καθώς επίσης θα έχουμε σύντομα και μια VR έκδωση κάποιον παλαιότερων τίτλων του Five nights at Freddy’s. Ελπίζουμε λοιπόν αυτός ο εξαιρετικός developer να μας χαρίσει και άλλα διαμάντια όπως τα γνωστά (και τρομακτικότατα) κουκλάκια, και μέχρι τότε, Game On!

Περισσότερα νέα για το Five Nights at Freddy's