Ειδική έκδοση fighting stick για το Tekken 7 από την HORI

Το μυθικό arcade stick για απαιτητικούς hard core fighting gamers!

Platforms
 

Το μυθικό arcade stick για απαιτητικούς hard core fighting gamers!

Το HORI TEKKEN 7 φέρει την επίσημη σφραγίδα της Sony Computer Entertainment και είναι συμβατό με PlayStation 4. To TEKKEN 7 της HORI διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καθώς ο μοχλός του φέρει την υπογραφή της HORI και της HAYABUSA, ενώ τα buttons είναι «made by» HAYABUSA, πράγμα που σημαίνει ότι η πρόταση της HORI βασίζεται σε ότι πιο τέλειο και ανθεκτικό υπάρχει στην αγορά των arcade sticks.

Ειδικότερα, τα buttons του διακρίνονται για το ολοστρόγγυλο design τους, το ματ φινίρισμα και την βελτιωμένη αντοχή τους χρησιμοποιούνται στα περισσότερα ιαπωνικά arcade machines, ενώ όλα τα μέρη του συγκεκριμένου χειριστηρίου δημιουργήθηκαν από το μηδέν, ύστερα από το feedback που πήρε το team της HORI από αρκετούς έμπειρους pro gamers, με αποτέλεσμα το εν λόγω χειριστήριο να διαθέτει μεγαλύτερη ακρίβεια, ταχύτερη απόκριση και φυσικά περισσότερη αντοχή. Παράλληλα, το HORI TEKKEN 7 είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζει στους gamers μία άνετη και ξεκούραστη εμπειρία παιχνιδιού, καθώς ακόμη και η απόσταση ανάμεσα στον μοχλό και στα buttons είναι μελετημένη, ενώ ο μπόλικος χώρος που υπάρχει στην κάτω πλευρά ουσιαστικά ξεκουράζει τους καρπούς.

Σε γενικές γραμμές, το TEKKEN 7 είναι το arcade stick που ονειρεύονται οι fans των fighting games, καθώς είναι βέβαιο ότι θα καλύψει και με το παραπάνω ακόμη και τους πιο απαιτητικούς fighting gamers!

Περισσότερα νέα για το Tekken 7