Νέο Honor System και Runes/Masteries!

Η Riot είναι καλή τελευταία στο να ακούει το community, και το δείχνει ξανά!

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η Riot είναι καλή τελευταία στο να ακούει το community, και το δείχνει ξανά!

Το αφεντικό τρελάθηκε! Τον τελευταίο καιρό η Riot βρίσκει τον τρόπο να ικανοποιήσει (σχεδόν) όλα τα αιτήματα του community, από τα πιο περίεργα (το πούρο του Graves) έως τα πιο σημαντικά (νέο client, Replays, Practise tool κτλ). Καθώς προχωρούν στο να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία του League Of Legends, μέσα και έξω από το παιχνίδι, βγάζουν ανακοινώσεις όπως αυτή, που ναι μεν περιμέναμε αλλά πραγματικά δίνει τροφή για σκέψεις, για το πόσο μπορεί να γίνει καλό το League Of Legends.

Νέο σύστημα Honor

Ένας καταπληκτικός Thresh με σκορ 5-0-10 που κουβάλησε το ADC του ή ένα ADC που ώθησε μόνος την ομάδα του στη νίκη ή οποιονδήποτε άλλος παίκτης που οδήγησε με μαεστρία προς τον δρόμο της επιτυχίας. Πολλοί παίκτες αξίζουν το κάτι παραπάνω, αλλά σχεδόν ποτέ δεν καθόμαστε στο end game lobby να πατήσουμε κάποιο Teamwork ή Honorable Opponent. Ούτως ή άλλως, αυτό δεν απέδιδε καρπούς τελευταία, αφού δεν κέρδιζε κανείς τίποτα αυτό, ή πολύ σπάνια. Έλα όμως που η Riot μοιάζει να βρήκε τη λύση στο ζήτημα! Το νέο σύστημα του Honor θα δίνει πολλά bonus σ’αυτούς που το έχουν, και θα έχει σχέση αρκετά και με τη γενική συμπεριφορά του καθενός. Άρα και περισσότερα να κερδίσεις, και ένας λόγος παραπάνω να μην κάνεις flame. Με ένας σμπάρο, δύο τρυγόνια. Από το επόμενο Patch αναμένουμε να δούμε το σύστημα αυτό εν δράσει.

Αλλαγή στα Runes και Masteries

Μεγάλο revamp στα Runes και θα Masteries θα γίνει με το τέλος της σεζόν. Ξεχάστε τις ατέλειωτες ώρες να μαζεύουμε IP μπας και φτιάξουμε κάνα rune page. Πλέον τα Runes θα είναι δωρεάν, και θα είναι συνδυασμός των σημερινών μαζί με μοναδικές νέες ιδιότητες. Τα Masteries θα αλλάξουν επίσης εντελώς, μιας και βαρύτητα θα δίνεται (μόνο) στα Keystone, που και αυτά θα είναι πολύ ισχυρά και μοναδικά, ώστε να βρεθούν πολύ διαφορετικά playstyle. Σίγουρα αυτό ακούγεται… imbalanced, και περισσότερο αν σκεφτεί κανείς πόσο καιρό έχουμε τα Keystones στο League Of Legends και μόλις τώρα έχουμε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο balance. Αλλά μια τέτοια αλλαγή μπορεί επίσης να κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον! Όσον αφορά τους παίκτες που τόσα ξόδεψαν για να αγοραστούν runes και rune pages, αναμένουμε κάποια… αποζημίωση, όπως ανέφεραν οι της Riot.

Παρακάτω, το αναλυτικό video από το επίσημο κανάλι του League Of Legends:

Stay tuned!

Περισσότερα νέα για το League of Legends