Το καλύτερο launch για το franchise έκανε το Persona 5

Η Atlus καταλαμβάνει την πρώτη θέση στα UK Charts, χάρη στο Persona 5

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η Atlus καταλαμβάνει την πρώτη θέση στα UK Charts, χάρη στο Persona 5

persona 5

Το Persona 5 κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα και αν κρίνουμε από τις τρομερές βαθμολογίες που παίρνει, ο κόσμος το έχει αγαπήσει. Αυτό φαίνεται να αντικατοπτρίζεται και στα UK charts, αφού το παιχνίδι έκανα το ντεμπούτο του στην πρώτη θέση.

Το Persona 5 είναι το πρώτο JRPG που φτάνει την πρώτη θέση στο launch date, μετά το Ni No Kuni το 2013. To Final Fantasy 15 έφτασε μόλις στη δεύτερη, αλλά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε την ίδια χρονική περίοδο με το FIFA 17, έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που παιχνίδι της Atlus καταφέρνει κάτι τέτοιο, ενώ είναι και το μεγαλύτερο launch για το όλο franchise, με τις πωλήσεις να φτάνουν το 1.5 εκατομμύριο την προηγούμενη εβδομάδα.

Μπορείτε να δείτε το chart της εβδομάδας παρακάτω:

  1. Persona 5
  2. Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands
  3. LEGO Worlds
  4. GTA 5
  5. Mass Effect Andromeda
  6. FIFA 17
  7. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  8. LEGO City Undercover
  9. Call of Duty: Infinite Warfare
  10. Overwatch
Περισσότερα νέα για το Persona 5

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.