Το πρώην roster των AD Finem υπογράφει με την mousesports

Νέο σπίτι για την ομάδα που σχεδόν κατέκτησε το Boston Major

Νέο σπίτι για την ομάδα που σχεδόν κατέκτησε το Boston Major

mousesports

Η mousesports επιστρέφει στη σκηνή του Dota 2, έχοντας υπογράψει με το ελληνικό roster που έφυγε από τους Ad Finem, η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Boston Major το Δεκέμβριο.

Η ελληνική ομάδα είχε μια απίθανη πορεία στη Βοστόνη, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό, απέναντι σε κολοσσούς του παιχνιδιού, όπως τους Newbee και τους Digital Chaos, χάνοντας μόνο στον τελικό για 3 προς 1 εναντίων των OG. Σύντομα μετά την πρόσκληση που έλαβαν για το επερχόμενο Kiev Major, που διεξάγεται στο τέλος του μήνα, οι πέντε παίκτες αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους με την Ad Finem.

Η ανανεωμένη, Dota 2, ομάδα της mousesports περιλαμβάνει τον Γιώργο “SsaSpartan” Γιαννακόπουλο σαν αρχηγό και support, τον Omar “Madara” Debachach στη θέση του carry, τον Χάρη “Skylark” Ζαφειρίου  σαν off laner, τον Δημήτρη “ThuG” Πληβούρη ως mid laner και τέλος τον Απόστολο “Maybe Next Time” Βέρο στη θέση του roaming support. Την ομάδα εκτός παιχνιδιών θα περιποιείται ο Μιχάλης “Madao” Χατζηαλεξίου, ενώ ο προπονητής Ιωάννης “conman” Θεοδωρίδης και ο analyst Allen “Bonkers” Cook, θα ετοιμάσουν την ομάδα για τον ανταγωνισμό.

Ο αρχηγός της ομάδας SsaSpartan δήλωσε πως o οργανισμός τους έχει φερθεί άψογα και πως είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται ακόμα με τους παλιούς του συμπαίκτες.

Από την άλλη, o CEO της mousesports Cengiz Tüylü δήλωσε πως η απόφαση να επιστρέψει ο οργανισμός στον κλάδο του Dota 2 ήταν αρκετά εύκολη.

Η ομάδα βρίσκεται σε bootcamp στη Γερμανία από την προηγούμενη εβδομάδα και δεν βλέπει την ώρα να ζήσει ξανά τη δόξα του Boston Major.

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.