DD | The comeback

Οι Different Dimension έφτιαξαν ομαδάρα και ετοιμάζονται να σαρώσουν στο LGC και όχι μόνο!

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Οι Different Dimension έφτιαξαν ομαδάρα και ετοιμάζονται να σαρώσουν στο LGC και όχι μόνο!

Οι Different Dimension επέστρεψαν. Όχι ότι είχαν πάει κάπου, αλλά με το πρόσφατα ανακοινωθέν σύνολο, η ομάδα του Warrior Lady ετοιμάζεται να κάνει ένα δυναμικό comeback στην ελληνική και ευρωπαϊκή σκηνή.

Με μια ανακοίνωση στο facebook που ενθουσίασε πολλούς (#DDHype) η ομάδα παρουσίασε το νέο της roster που πλέον θα απαρτίζεται από τους εξής:

Top: Χριστόφορο «DD Warrior Lady» Κλειώτη
Jungle: Λέων «Dest1ny» Σοροβό
Mid: Πρόδρομο «Pretty» Κεβεζιτίδη
ADC: Kωνσταντίνο «FORG1VEN» Τζωρτζίου
Support: Αλέξανδρο «Immortal» Διαμαντόπουλο
Sub(Mid): Σπύρο «Fearless» Παπανικολάου

Ο Forg1ven με την πλούσια εμπειρία του σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο θα είναι σίγουρα η αιχμή του δόρατος των DD (μεταξύ άλλων είπε ότι θα παίξει μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον, οπότε και θα αποφασίσει για το μέλλον του), ενώ εξίσου έμπειρος και «ζεστός» από τα Challenger Series και τους Millenium είναι ο Pretty. Τέλος, από την εγχώρια σκηνή προέρχονται οι Dest1ny και Immortal (Greek Regenesis και Team Arsenal αντίστοιχα)

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας θα γίνει με τον… πρωταπριλιάτικο αγώνα εναντίον των GPlay στο LGC. Αν και νωρίς για να δούμε αν πράγματι οι DD είναι πλέον Ομάδα με το «Ο» κεφαλαίο,  στα χαρτιά αποτελούν ένα εξαιρετικό σύνολο, από τα καλύτερα που έχουμε δει στην Ελλάδα.

Stay tuned!

Περισσότερα νέα για το League of Legends