Εμπειρία θέασης με τέλεια εικόνα και ευελιξία: Η νέα Philips Ultra Wide Color LCD Οθόνη

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, παρουσιάζει τη νέα 27 ιντσών επίπεδη οθόνη E-Line, η οποία αυξάνει την απόδοση και την ποιότητα θέασης για τις ποικίλες δραστηριότητες των οικιακών χρηστών. Με ανάλυση Quad HD, Ultra Wide Color τελευταίας τεχνολογίας και εκπληκτική εμφάνιση για κάθε χώρο, η νέα οθόνη 276E8FJAB προσφέρει ευκρινείς εικόνες και πλούσια, ζωηρά χρώματα που εμπνέουν δημιουργικότητα και προσφέρουν ρεαλιστική εμπειρία θέασης.

 • Οθόνη 27 ιντσών Quad HD που συνδυάζει την απόδοση με την κομψότητα
 • Χρωματική γκάμα καλύτερη από ποτέ: 132% sRGB, 114%NTSC
 • Άριστη συνδεσιμότητα και εξαιρετικός ήχος

Ανεβάζοντας τον πήχη ποιότητας

“Μια οθόνη στο σπίτι αναμένεται να κάνει πολλά πράγματα, καθώς οι χρήστες τη χρησιμοποιούν σχεδόν για τα πάντα, όπως να ενημερωθούν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να εργαστούν, να επεξεργαστούν και να φτιάξουν βίντεο, να κατεβάσουν αρχεία από διάφορες πηγές, ή να συνδεθούν με φίλους και συγγενείς απ’ όλο τον κόσμο,” αναφέρει ο Artem Khomenko,  Product Manager Philips monitors Europe στην MMD. “Η νέα 27 ιντσών επίπεδη οθόνη είναι μέρος μιας εκτεταμένης σειράς σχεδιασμένη να κάνει όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, ανεβάζοντας έτσι τον πήχη στην ποιότητα θέασης και την άνετη συνδεσιμότητα, δίνοντας στους χρήστες τη σιγουριά ότι πρόκειται για μια μάρκα πρώτης κατηγορίας με εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής.”

Ιδανική για χρήστες που αναζητούν σταθερή απόδοση και κομψό σχεδιασμό που ταιριάζει στον προσωπικό τους χώρο, η νέα οθόνη προσφέρει πολλά περισσότερα από τα συνήθη τεχνικά χαρακτηριστικά.  Η χρωματική απόδοση είναι εξαιρετική, με την προηγμένη τεχνολογία Ultra Wide Color, η οθόνη υποστηρίζει μια χρωματική γκάμα που είναι πιο ευρεία από ποτέ – 114% NTSC με βάση CIE1976 και 132% sRGB με βάση CIE 1931, το οποίο ξεπερνά κατά πολύ το τυπικό 72% NTSC και 99% sRGB.

Η τεχνολογία Ultra Wide Color επεκτείνει το εύρος των αντιληπτών χρωμάτων στην οθόνη, χαρακτηριστικό που κάνει την οθόνη ένα πολύτιμο εργαλείο για δραστηριότητες που απαιτούν ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων, όπως για παράδειγμα οι online αγορές, ή  επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο. Συμπληρώνοντας τις χρωματικές της ικανότητες, η οθόνη 276E8FJAB διαθέτει επίσης ανάλυση Quad HD με 2560 x 1440 pixels για πεντακάθαρες εικόνες. Υψηλής απόδοσης panels ευρείας θέασης υποστηρίζουν πηγές με pixel υψηλής πυκνότητας, όπως DisplayPort και HDMI, ενώ η εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης των 178 μοιρών καθιστά δυνατή την καθαρή θέαση της οθόνης σχεδόν από κάθε γωνία.

Χαρακτηριστικά που κάνουν την εξαιρετική ποιότητα ακόμα καλύτερη

Με μια σειρά χαρακτηριστικών που βελτιστοποιούν αυτόματα τα γραφικά, η οθόνη ρυθμίζει την αναπαραγωγή για μια ακόμα καλύτερη εμπειρία θέασης: οι τεχνολογίες της Philips SmartContrast και  SmartImage Lite αναλύουν το περιεχόμενο της οθόνης, πραγματοποιώντας προσαρμογές αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο στην αντίθεση, στα χρώματα, στην ευκρίνεια της εικόνας και στην ένταση του οπίσθιου φωτισμού, για να ταιριάζει κάθε στιγμή στο προβαλλόμενο περιεχόμενο. Η τεχνολογία Flicker-free ελαχιστοποιεί την πιθανή κούραση των ματιών, με μια νέα μέθοδο που ρυθμίζει τη φωτεινότητα και ελαττώνει το τρεμόπαιγμα για ακόμα πιο άνετη θέαση.

Στο πλαίσιο της ευελιξίας, η οθόνη προσφέρει επιπλέον εξαιρετικό ήχο, με δυο ενσωματωμένα ηχεία για ομαλή αναπαραγωγή ήχου κατά τη διάρκεια προβολής βίντεο ή βιντεοκλήσεων.

Λεπτή κομψότητα

Η συνολική κομψότητα σχεδιασμού της οθόνης την καθιστά μια στιλάτη πινελιά σε κάθε χώρο. Ο σχεδιασμός ενισχύεται με γυαλί από άκρη σε άκρη και πολύ λεπτά πλαίσια που πέρα από τη διακριτική εμφάνιση, μεγαλώνουν την επιφάνεια προβολής της οθόνης και ελαχιστοποιούν την απόσπαση προσοχής.

Η νέα οθόνη Philips 276E8FJAB E-Line, με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης €399, θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρονικών το Μάϊο του 2017.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

ΠροδιαγραφέςΟθόνη Philips 276E8FJAB
Τύπος LCD panelΤεχνολογία IPS
Τεχνολογία Οπίσθιου ΦωτισμούW-LED
Μέγεθος panel27 ίντσες / 68.6 εκ.
Αναλογία διαστάσεων16:9
Βέλτιστη ανάλυση2560 x 1440 @ 60Hz
Γωνία θέασης178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Φωτεινότητα350 cd/m²
Χρώματα οθόνης16.7 εκατομμύρια
Χρωματική γκάμα (τυπική)NTSC 114% (βάσει του CIE 1976)
sRGB 132% (βάσει του CIE 1931)
Ενίσχυση εικόναςSmartImage Lite
Άνεση
 • Ενσωματωμένα Ηχεία: 3 W x 2
 • Kensington lock
 • Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Συνδεσιμότητα
 • Είσοδοι Σήματος: VGA (Analog), DisplayPort 1.2, HDMI 1.4
 • Είσοδος Sync: Separate Sync, Sync on Green
 • Ήχος (In/Out): PC audio-in, Headphone out
Βάση
 • Κλίση: -5/20 μοίρες
Βιωσιμότητα
 • Περιβαλλοντικά και ενεργειακά πρότυπα: EnergyStar 7.0, EPEAT Silver, RoHS, χωρίς Υδράργυρο, χωρίς Μόλυβδο
 • Ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας: 100 %
Συμμόρφωση και πρότυπαΡυθμιστικές Εγκρίσεις: CE Mark, FCC Class B,
TCO certified, WEEE, CECP, CU, EPA, RCM
Cabinet
 • Χρώμα: Μαύρο & Μεταλλικό Γκρι
 • Φινίρισμα: Glossy