Προτάσεις Μαρτίου: Κινητά Xiaomi και 3D Printers | Gearbest

To Gearbest γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια, με προσφορές πέρα από κάθε φαν

To Gearbest γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια, με προσφορές πέρα από κάθε φαντασία

gearbest

Μετά από τρία χρόνια λειτουργίας, το Gearbest.com έχει καταφέρει να φτάσει αρκετά ψηλά. Εμείς σας έχουμε πέντε προϊόντα σε εκπληκτικές τιμές, ώστε να γιορτάσετε μαζί μας.

  1. Xiaomi Redmi Note 4X 4G

Πως γίνεται να κάνει κάποιος μια τέτοια λίστα, χωρίς να συμπεριλάβει μια Xiaomi συσκευή. Το οικονομικό αυτό phablet με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625, τα 3gb RAM και τη GPU Adreno 506, μπορεί να γίνει δικό σας για 165.99€, απλά χρησιμοποιώντας το coupon code GB3rdwykop. Υπάρχουν μόλις 50 κομμάτια, οπότε θα πρέπει να βιαστείτε αν θέλετε να προλάβετε αυτή την εκπληκτική προσφορά.

  1. Xiaomi Mi Band 2

Τι καλύτερο να συνδυάσεις όμως ένα smartphone, από ένα smartwatch; To Mi Band 2 είναι φτιαγμένο για αυτούς που αγαπούν τα σπορ και μη, αφού με έναν απλό συγχρονισμό μέσω Bluetooth, μπορεί να μεταδώσει ενδείξεις για τους χτύπους της καρδιάς, να υπολογίσει τις ώρες που κοιμάστε, όπως επίσης και τις ώρες που αθλείστε. Η τιμή του είναι επίσης καταπληκτική και βρίσκεται στα 22.39€, με τη χρήση του coupon code MB2IT.

  1. XiaoMi Mi5 64GB

Αν πάλι δεν μείνατε ικανοποιημένοι από τη πρώτη επιλογή, τότε χρειάζεστε μια ακόμα πιο δυνατή συσκευή, όπως το Mi5. Αυτό χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820 64bit Quad Core, ο οποίος είναι ένα πραγματικό τέρας, ενώ με την GPU Adreno 530, δεν θα υπάρξει τίποτα που δεν θα μπορέσετε να τρέξετε. Η τιμή του βρίσκεται στα 359.99€, με χρήση του coupon code oferchinasXMV.

  1. Anet A6 3D Desktop Printer Kit

Ο 3D Printer Anet A6 έρχεται να καταρρίψει τον μύθο που λέει ότι αυτές οι συσκευές είναι είδος πολυτελείας. Διαθέτει LCD οθόνη και οι διαστάσεις του είναι 220 x 220 x 250mm, δηλαδή το ιδανικό μέγεθος για έναν μέσω χρήστη. Η τιμή του χάρη στο coupon code GBA6CODE φτάνει τα 192.99€.

  1. ILIFE A4 Smart Robotic Vacuum Cleaner

Τέλος, αν έχετε θέμα με τη καθαριότητα του σπιτιού σας, υπάρχει ακόμα μια έξυπνη συσκευή που αξίζει την προσοχή σας. Το ILIFE A4 εγγυάται την καθαριότητα του σπιτιού σας, χωρίς να ξοδεύει πολύ ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα με τον αισθητήρα Anti-Collision, τα έπιπλα σας δεν κινδυνεύουν από συγκρούσεις. Με το coupon code ILIFEA4LA, η τιμή της συσκευής αυτής φτάνει τα 129.99€.


Αυτά είναι μόνο η αρχή από τις προσφορές που μπορείτε να βρείτε για τα τρία χρόνια Gearbest, ενώ πολλές ακόμα συσκευές Xiaomi περιμένουν να τις γνωρίσετε.

Gearbest 3rd Anniversary

Xiaomi Mobile Perfection