Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Tekken 7

Λίγο αργότερα από ό,τι περιμέναμε η κυκλοφορία του νέου Tekken

Platforms
 

Λίγο αργότερα από ό,τι περιμέναμε η κυκλοφορία του νέου Tekken

tekken

Η Bandai Namco ανακοίνωσε σήμερα μια καθυστέρηση για την επερχόμενη κυκλοφορία σε κονσόλες του 3D fighting παιχνιδιού Tekken 7. Ενώ το παιχνίδι προοριζόταν να κυκλοφορήσει νωρίς το 2017, η Bandai Namco αποκάλυψε σήμερα τη νέα ημερομηνία, η οποία είναι στις 2 Ιουνίου.

Μιλώντας στο Gamespot, ο project leader του παιχνιδιού Katsuhiro Harada, δήλωσε πως προσπαθούσαν να κάνουν ό,τι μπορούν, για να βγάλουν το παιχνίδι όσο πιο σύντομα γίνεται. Ωστόσο, η όχι τόσο επιτυχημένη κυκλοφορία κάποιον παιχνιδιών της εταιρίας, που είχαν έλλειψη υλικού, είχε ως αποτέλεσμα την κακή κριτική προς τα προϊόντα αυτά. Ο Harada και η ομάδα του αποφάσισαν να συνεχίσουν με το αρχικό πλάνο περιεχομένου, ώστε να αποφύγουν την ίδια μοίρα, ακόμα και αν αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καθυστερήσει ο τίτλος.

Σύμφωνα με τον Harada, αυτό δεν ήταν εύκολη απόφαση. Αν και είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας για το Tekken 7, δεν ήταν πάντα τον Ιούνιο. Υπό κανονικές συνθήκες το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Ο Harada έκλεισε ζητώντας συγγνώμη και λέγοντας πως συνειδητοποιεί ότι πλέον δεν είναι νωρίς.

Περισσότερα νέα για το Tekken 7

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.