Χωρίς region-lock το Nintendo Switch, αλλά άσχημα νέα για το online multiplayer

Το Nintendo Switch έρχεται με το περιζήτητο region free feature, αλλά αυτό μαζί του φέρνει και τα χνάρια των άλλων μεγάλων εταιριών.

Η Nintendo με το Switch φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα των Sony και Microsoft

Η παρουσίαση της κονσόλας σίγουρα ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού μετά την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας ανακοινώθηκε ότι θα είναι region-free. Αυτό αποτελεί ένα feature που ζητούσαν χρόνια οι οπαδοί της ιαπωνικής εταιρίας στις κονσόλες τις αφού επιτρέπεται έτσι να τρέξουν παιχνίδια από κάθε region.

Ωστόσο, η επόμενη ανακοίνωση ίσως αποτέλεσε μειονέκτημα για κάποιους, αφού το online multiplayer θα χρειάζεται πλέον συνδρομή. Βλέπουμε τη Nintendo να ρισκάρει πολλά με αυτή την τακτική, παρμένη από ανταγωνιστές της. Το σύστημα αυτό θα ξεκινήσει το φθινόπωρο. Η Nintendo, ανακοίνωσε ότι οι Online υπηρεσίες, θα είναι άμεσα διαθέσιμες αμέσως μετά την κυκλοφορίας της κονσόλας, σαν free trial.

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.